Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

Βελτιωμένος αναμένεται να είναι ο καιρός σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα την Τρίτη (6/9). Μάλιστα, το επερχόμενο Σαββατοκύριακο η καλοκαιρινή ζέστη θα επιστρέψει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΟΑΕΔ (νυν ΔΥΠΑ) ανακοίνωσε νέο πρόγραμμα για την επιδότηση θέσεων εργασίας για 10.000 ανέργους ηλικίας 45 και άνω σε περιοχές με μεγάλο δείκτη ανεργίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ουκρανία απογοήτευσε την Ιταλία ενώπιον του κοινού της, στο Μιλάνο, διευρύνοντας σε 3-0 το αήττητο της στον 3ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2022 και εξασφαλίζοντας (μαζί με την Ελλάδα) την πρόκριση της στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήταν το ιδανικό φινάλε μιας ονειρικής, μιας θρυλικής βραδιάς με πρωταγωνιστές τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Μαρσέλο και τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ενδεδειγμένη χρήση των προειδοποιητικών αλάρμ και φλας δεν είναι δεδομένη στη χώρα μας, με αρκετούς οδηγούς να ενημερώνουν με λάθος τρόπο τα επερχόμενα οχήματα, για τον ελιγμό που πρόκειται να πραγματοποιήσουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 19:58

Eurobasket: Ελλάδα - Μεγάλη Βρετανία 97-73

Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ επικράτησε άνετα της Μεγάλη Βρετανίας με 97-73 για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurobasket 2022.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκινά σήμερα την δράση της η Πανεπιστημιακή Αστυνομία. Συγκεκριμένα, την πρώτη τους εμφάνιση κάνουν σήμερα οι Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (ΟΠΠΙ) στις εγκαταστάσεις του ΕΚΠΑ στην Πανεπιστημιούπολη αλλά και στο Πολυτεχνείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε σε απ΄ευθείας μετάδοση σήμερα στις 18:00 τον αγώνα για το Ευρωμπάσκετ 2022 ανάμεσα στην Ελλάδα και την Μεγάλη Βρετανία για τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης στο Μιλάνο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το βράδυ της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου, η διαδραστική διημερίδα «Οινικές Διαδρομές Παρίων 2022» η οποία διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γυναικών Νάουσας με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, την υποστήριξη του Δήμου Πάρου και της ΚΔΕΠΑΠ, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Συλλόγων «Οι κόρες των Κυκλάδων».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τέλος μπαίνει στην καταβολή επιδομάτων μέσω τραπεζικών λογαριασμών - Όλο το σχέδιο για τις νέες αλλαγές στα επιδόματα ΟΠΕΚΑ και ΔΥΠΑ (π.ΟΑΕΔ)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos