Πάρος: «Οινικές Διαδρομές Παρίων 2022» - Γευστικές δοκιμές, συνταγές και γλέντι, στην ολοκλήρωση της διημερίδας

05 Σεπτεμβρίου 2022 16:32

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το βράδυ της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου, η διαδραστική διημερίδα «Οινικές Διαδρομές Παρίων 2022» η οποία διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γυναικών Νάουσας με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, την υποστήριξη του Δήμου Πάρου και της ΚΔΕΠΑΠ, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Συλλόγων «Οι κόρες των Κυκλάδων».

Η διημερίδα που έχει ως σκοπό την προβολή της οινικής ιστορίας της Πάρου αλλά και την ανάδειξη της οινοπαραγωγής του νησιού στο παρόν και στο μέλλον, έληξε με μια μεγάλη εκδήλωση στη μαρίνα της Νάουσας παρουσία αρκετού κόσμου.

Εκεί, το βράδυ της Κυριακής, παρουσιάστηκαν από παραγωγούς κρασιού και τυριών της Πάρου τα εντόπια προϊόντα τους αλλά και οι ιδανικοί γευστικοί συνδυασμοί τους με δυνατότητα δοκιμών από το κοινό, ενώ παράλληλα διεξήχθη συζήτηση με το δημοσιογράφο κ. Νίκο Ιωαννίδη και κατόπιν παρουσιάστηκαν συνταγές από τον σεφ κ. Πέτρο Τσουνάκη.

Ακολούθησαν για τον κόσμο πλούσια κεράσματα που συνοδεύτηκαν βεβαίως από κρασί, τα οποία είχαν επιμεληθεί οι πάντα δραστήριες εθελόντριες του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας.

Κατόπιν, το γιορτινό τελευταίο βράδυ της διημερίδας ολοκληρώθηκε με ένα παραδοσιακό νησιώτικο γλέντι με ζωντανή μουσική και χορό.

oinikes diadromes 001

oinikes diadromes 0010

Πάρος – Deck Paros Festival: Ρ. Μόρφη – Γ. Γιοκαρίνης – Ν. Ζιώγαλας – Γ. Μηλιώκας – Λ. Παπαδόπουλος επί σκηνής! «Έρχεται» η top συναυλία του καλοκαιριού!

DECK MORFI 300X250

gerolykoi poster 300x250

oinikes diadromes 002

oinikes diadromes 003

oinikes diadromes 004

oinikes diadromes 005

oinikes diadromes 006

oinikes diadromes 007

oinikes diadromes 008

oinikes diadromes 009

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos