Τρίτη, 02 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Αμέσως μετά τον Κοινωνικό Τουρισμό περίπου μέσα Ιουνίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις για τον Τουρισμό για Όλους 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συζήτηση με πολίτες για την Υγεία είχε στο Ωδείο Αθηνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ανέφερε ότι «θα φέρουμε επανάσταση στην αναμόρφωση του ΕΣΥ τη νέα τετραετία».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πιο εύκολη συνταγή για νόστιμη ζύμη πίτσας που θα σας εντυπωσιάσει.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Χαρούμενος, πιο ώριμος και πανέτοιμος να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά να συνεχίσει να ανθίζει και να φθάσει ακόμη ψηλότερα δηλώνει στο protothema.gr o Νίκος Διαμαντής ο οποίος επιστρέφει στην καλλιτεχνική διεύθυνση του ιστορικού θεάτρου, τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρησή του από την ίδια θέση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Κόπηκε» από τον Άρειο Πάγο το Εθνικό Κόμμα Έλληνες, του Ηλία Κασιδιάρη. Η απόφαση του Α1 πολιτικού τμήματος ελήφθη κατά πλειοψηφία 9-1, με έναν μόνο δικαστή να εκφράζει την άποψη ότι η νομοθετική ρύθμιση που έβαλε «μπλόκο» στην κάθοδο του κόμματος Κασιδιάρη είναι αντισυνταγματική.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αποκλείστηκαν από τις αστυνομικές Αρχές αφού ένας άνδρας πέταξε ύποπτα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου στο έδαφος έξω από τη βασιλική κατοικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 3, 8, 22, 36, 40 και Τζόκερ το 9.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Σούλη Σαμπάχ έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο ΑΣΕΠ τέσσερις προκηρύξεις για προσλήψεις μονίμων, θα γίνουν μετά τις εθνικές εκλογές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ζώο που σκοτώνει τους περισσότερους ανθρώπους δεν είναι ούτε ο καρχαρίας ούτε κάποιο άλλο μεγαλόσωμο και τρομακτικό ζώο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos