Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 - Psts.gr

Τεράστια αναμένεται να είναι η έξοδος των εκδρομέων από το κλεινόν άστυ το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, με hotspot προορισμούς κυρίως τα νησιά των Κυκλάδων μεταξύ των οποίων και η Πάρος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

– Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη φετινή δράση του Run – Bike - Care, που συνδιοργανώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών - Φίλων Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, στο κέντρο της Αθήνας, στο Ζάππειο αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Άνθρωποι όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων θα τρέξουν, θα περπατήσουν και θα κάνουν ποδήλατο στηρίζοντας το πρόγραμμα «Μαζί και στο Σπίτι».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύρυνση της διαφοράς μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η αποψινή κληρωτίδα για την κλήρωση με κωδικό: 2604 είναι οι εξής: 7, 22, 23, 33, 44 και Τζόκερ το 20.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρή εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 1/6, 35χρονη τουρίστρια σε πάρκινγκ στην περιοχή του Αγίου Ματθαίου των Χανίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιορίζεται η αστάθεια που επικράτησε σε όλη τη χώρα τις προηγούμενες ημέρες καθώς ο καιρός βελτιώνεται και γίνεται «σύμμαχος» των εκδρομέων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είχε ένα ατύχημα σήμερα κατά τη διάρκεια τελετής αποφοίτησης στην Ακαδημία της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Κολοράντο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αίσθηση ότι στη διάρκεια του φετινού Μαϊου η κίνηση στην Πάρο θύμιζε καλοκαίρι, δείχνει κατά πληροφορίες να επιβεβαιώνεται και από τα στοιχεία καταγραφής των τουριστικών αφίξεων στο λιμάνι του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που ξεκίνησαν σήμερα τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιουνίου, στην Αντίπαρο, στο χώρο της Αγίας Μαρίνας με ώρα έναρξης 19:00, θα πραγματοποιηθεί το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών με τίτλο «Χοροαρμενίσματα στην Αντίπαρο» το οποίο συνδιοργανώνουν το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Αντίπαρος και ο Δήμος Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos