Πάρος: Έσπασαν ρεκόρ οι τουριστικές αφίξεις Μαϊου! – Μακράν ο καλύτερος μήνας ever!

01 Ιουνίου 2023 15:15

Η αίσθηση ότι στη διάρκεια του φετινού Μαϊου η κίνηση στην Πάρο θύμιζε καλοκαίρι, δείχνει κατά πληροφορίες να επιβεβαιώνεται και από τα στοιχεία καταγραφής των τουριστικών αφίξεων στο λιμάνι του νησιού.

Σύμφωνα με αυτά, τον περσινό Μάιο (2022) 46.495 επισκέπτες είχαν αφιχθεί στο νησί, το 2018 που ήταν μια καλή τουριστική χρονιά είχαν επισκεφθεί την Πάρο 48.085, και το Μάιο του 2023 οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 60.000 αφιχθέντες!

Πρόκειται συγκριτικά με πέρσι, για μια αύξηση της κίνησης σε ποσοστό 25%! Μάλιστα, κατά πληροφορίες, ο αριθμός των αφίξεων αυξανόταν προϊόντος του μήνα, καθώς από τις 20 Μαϊου και μετά, στην Πάρο έφθαναν καθημερινά με πλοίο πάνω από 2.000 επισκέπτες!

Ωστόσο, τα ποσοτικά στοιχεία πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους και την ποιοτική ανάλυση.

Το ενθαρρυντικό για το νησί είναι ότι οι απρόσμενα μεγάλες τουριστικές μαγιάτικες εισροές, συνοδεύονταν από αύξηση του τζίρου της αγοράς. Διαφαίνεται έτσι σαφώς, μια τάση ποιοτικής αναβάθμισης στον τουρισμό της Πάρου που μένει να ενισχυθεί, αν δεν υπάρξουν αστάθμητοι παράγοντες, και μέσα στην θερινή σεζόν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos