Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 - Psts.gr

Φίλες & φίλοι,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια αλγεινή, δυσάρεστη εικόνα, «γροθιά» στην περιβαλλοντική μας συνείδηση κατέγραψε η κάμερα του psts.gr στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eικόνα από την παραλία του Πάνορμου στη Μύκονο ανέβασε στο Twitter ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος, επισημαίνοντας ότι πλέον έχει αποδοθεί στους πολίτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με το βλέμμα να αγκαλιάζει το γαλάζιο του κόλπου της Νάουσας και όλες τις αισθήσεις να ρουφούν την αισθητική του λιτού design που εναρμονίζεται με την κυκλαδίτικη αύρα, το Deck Bar – Restaurant Art Place στην Πάρο, αποτελεί τον μοναδικό, σύγχρονο πολυχώρο του νησιού που συνδυάζει αρμονικά την υψηλή γαστρονομική με την εικαστική τέχνη και τη μουσική, σε ένα μαγευτικό «ταξίδι» συνάντησης των πιο δυνατών εμπειριών του καλοκαιριού!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα δυσάρεστο συμβάν έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής 9 Ιουνίου στην Νάουσα και συγκεκριμένα σε θαλάσσια περιοχή στις Κολυμπήθρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην παραλία της Παροικίας, στο ύψος της αφετηρίας του ΚΤΕΛ, τοποθετήθηκε πρόσφατα ηλεκτρονική μπάρα ελέγχου της κυκλοφορίας οχημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γιούρι Ποπόφ αναγκάστηκε να βλέπει από την ακτή χωρίς να μπορεί να βοηθήσει τον γιο του, καθώς ο καρχαρίας επιτέθηκε στον γιο του Βλαντιμίρ, 23 ετών, και στη συνέχεια τον έσυρε κάτω από το νερό στο θέρετρο της Χουργκάντα, σε μια επίθεση που όπως ισχυρίστηκε διήρκεσε 20 δευτερόλεπτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 16 Ιουνίου και ώρα 23:59 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από άτομα με αναπηρία για την συμμετοχή τους στην β’ φάση του Πιλοτικού Προγράμματος «Προσωπικός Βοηθός» για άτομα με αναπηρία, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεκάδες ρεκόρ θερμότητας καταρρίφθηκαν στη Σιβηρία, καθώς οι θερμοκρασίες ανέβηκαν πάνω από τους 37,7 βαθμούς Κελσίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοένα και φτωχαίνει το πρόγραμμα, συνεπώς το βάρος στο σημερινό κουπόνι θα πέσει στο μπάσκετ όπου συνεχίζονται οι αγώνες πλέι οφ σε Ευρώπη αλλά και ΝΒΑ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos