Πάρος – Deck Bar - Restaurant Art Place: Μοναδικός πολυχώρος Γαστρονομίας, Τέχνης και Μουσικής, για τις πιο δυνατές καλοκαιρινές συγκινήσεις στο νησί!

09 Ιουνίου 2023 17:42

Με το βλέμμα να αγκαλιάζει το γαλάζιο του κόλπου της Νάουσας και όλες τις αισθήσεις να ρουφούν την αισθητική του λιτού design που εναρμονίζεται με την κυκλαδίτικη αύρα, το Deck Bar – Restaurant Art Place στην Πάρο, αποτελεί τον μοναδικό, σύγχρονο πολυχώρο του νησιού που συνδυάζει αρμονικά την υψηλή γαστρονομική με την εικαστική τέχνη και τη μουσική, σε ένα μαγευτικό «ταξίδι» συνάντησης των πιο δυνατών εμπειριών του καλοκαιριού!

Ο εξαίρετος chef Γιάννης Λουκάκος, υπογράφει για τρίτη συνεχή χρονιά το μενού του Deck Βar - Restaurant Art Place το οποίο ενσωματώνει δημιουργικά τον κοσμοπολιτισμό και την νησιώτικη - μεσογειακή παράδοση της γεύσης, μετουσιώνοντας τη γαστρονομική εμπειρία σε ένα αξέχαστο βίωμα που αγκαλιάζει όλες τις αισθήσεις.

Από τις 10:30 π.μ. για brunch μπροστά στη θάλασσα, το μεσημέρι για ένα ελαφρύ γεύμα και το βράδυ για δείπνο κάτω από τα αστέρια, το Deck Bar – Restaurant Art Place γίνεται ο must visit προορισμός για ανυπέρβλητες απολαύσεις με σαγηνευτική θέα!

Ωστόσο, οι εξαιρετικές σπεσιαλιτέ της γαστρονομικής τέχνης, δίνουν τη σκυτάλη στο Deck Bar - Restaurant Art Place στις εικαστικές τέχνες.

Ο καλλιτεχνικός δ/ντης του DECK, Παντελής Αμπαζής, έχει επιμεληθεί ένα καλοκαιρινό συναρπαστικό πρόγραμμα με εκθέσεις ζωγραφικής , μουσικές βραδιές με ζωντανή μουσική και partiesπου θα ξεχωρίζουν.

Στο DECK θα φιλοξενηθούν έργα των πιο σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Μεταξοτυπίες και χαρακτικά του Δημήτρη Μυταρά θα εκτεθούν από 20 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου. Η FLERIA Νίνα Ιωαννίδου θα παρουσιάσει τη δουλειά της επίσης, από τις 14 έως τις 25 Ιουλίου. 26 – 30 Ιουλίου θα φιλοξενηθούν ακουαρέλες και κεραμικά του γνωστού Παριανού κεραμίστα Στέλιου Γκίκα. Η εικαστική «ξενάγηση» θα ολοκληρωθεί με τα έργα του Θανάση Λάλα τα οποία θα εκτεθούν από την 1η έως τις 30 Αυγούστου.

Όσον αφορά στις μουσικές περιηγήσεις, ο γνωστός παραγωγός Πάνος Σουρούνης αναλαμβάνει το Bar του Deck και το απογειώνει καλώντας φίλους του και δημιουργώντας ευφάνταστα, αναπάντεχα μουσικά παντρέματα που θα συζητηθούν!

Έντονες συγκινήσεις θα μας προσφέρει ο Χάρης Χιώτης στις 20 και 21 Ιουνίου για δύο μοναδικές βραδιές! Ο Χάρης αφού μας κράτησε παρέα έναν ολόκληρο χειμώνα ως «Νούμερο» και διέπραξε τα δικά του εγκλήματα στο «Σεσουάρ για δολοφόνου» έρχεται ορεξάτος για νέες περιπέτειες!

Στις 23 και 24 Ιουνίου, ο Γιώργος Κωστελέτος με το project Anima Digilog κάνει ιδεώδη παντρέματα ηλεκτρονικής μουσικής με αγαπημένους ρυθμούς και μελωδίες του χορευτικού μας σύμπαντος. Ένα solo performance act που συνδυάζει live electronics, live production με το βασικό όργανο που είναι τα drums.

1η Ιουλίου και το «ταξίδι» συνεχίζεται! Ο Τάσος Βούλγαρης συνδυάζει την ηλεκτρονική μουσική του με τα ραδιοφωνικά παντρέματα του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη του Πάνου Σουρούνη.

Να είστε όλοι εκεί!

Αυτό το καλοκαίρι ο Παντελής Αμπαζής και ο Πάνος Σουρούνης οργανώνουν τα μουσικά «ταξίδια» μας στο BAR του Deck, ντύνοντας με χρώματα και αρώματα της παγκόσμιας μουσικής γλώσσας κάθε αξέχαστη καλοκαιρινή στιγμή μας!

Ένα διαφορετικό καλοκαιρινό playlist μας περιμένει για κάθε μέρα και κάθε βράδυ. Από την κλασική μουσική και την ethnic μέχρι σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς. Στο νέο χώρο του Bar, θα βρίσκουμε κάθε βράδυ όσα μας ενώνουν, μας ξεσηκώνουν και μας κάνουν να χορεύουμε με τους residents DJs αλλά και πολλούς καλεσμένους έκπληξη!

Μείνετε συντονισμένοι! Ακολουθούν και άλλα ονόματα που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα!

Deck Bar – Restaurant Art Place, Νάουσα Πάρου, Παραλία Πιπέρι, τηλ. κρατήσεων: +30 6986515817 Ωράριο Λειτουργίας Εστιατορίου: 10:30 π.μ. - 12 το βράδυ

Bar: 10:30 μ.μ. – 3 π.μ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos