Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Η Αναστασία επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι και ένα εντυπωσιακό videoclip που αναδεικνύει τη μαγεία της Κυκλαδίτικης ομορφιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείχνοντας το ταλέντο τους, αλλά και την πίστη τους στη διάκριση, οι έφηβοι του Μαρπησσαικού κέρδισαν με 67-46 τον ΑΟ Πράμνο Ικαρίας και πέρασαν στους 8 του Rising Star της ΕΟΚ, όπου θα βρουν αντίπαλο την ΑΕΚ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2024 10:56

Θάνατος επιβάτη Κ/Ζ στη Μύκονο

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μυκόνου από τον ναυτικό πράκτορα ενός κρουαζιερόπλοιου (Κ/Ζ) σημαίας Μπαχάμες, ότι ένας 52χρονος αλλοδαπός επιβάτης (υπήκοος Κροατίας) εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ βρισκόταν στην καμπίνα του. Από τον ιατρό του Κ/Ζ διαπιστώθηκε ο θάνατος του 52χρονου, ενώ η σορός πρόκειται να αποβιβαστεί στο λιμάνι του Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα διάσημο Ελληνικό νησί είναι ανάμεσα στους 10 «καυτούς» προορισμούς των Αμερικανών για το 2025, σύμφωνα με τη λίστα ανερχόμενων προορισμών 2025 που παρουσιάζει η American Express Travel.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τον ερχομό του Οκτωβρίου, τα αστέρια βρίσκονται σε ευνοϊκή θέση για μερικά από τα πιο τυχερά ζώδια τα οποία είναι έτοιμα να καρπωθούν τα οφέλη αυτής της ενεργητικής περιόδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες σε 25 από τις συνολικά 26 θέσεις της γραμμής - Στις 20 έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι πρόδρομες εργασίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Παναθηναϊκός επιβραβεύει τους φιλάθλους του που θα είναι στην εξέδρα την Κυριακή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άστοχος με πολλά λάθη και χαμένα ριμπάουντ ο Ολυμπιακός πάλεψε για μεγάλο μέρος του αγώνα αλλά «κατέρρευσε» στην 4η περίοδο

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Λουκίλα Καρρέρ - Aπό τις 10 Οκτωβρίου είχε ετοιμαστεί στο «Παλλάς» ένα μεγάλο αφιέρωμα για τον Μίμη Πλέσσα, με αφορμή τη συμπλήρωση των εκατό χρόνων ζωής του

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos