Μια δεκάδα επιλογών...!

28 Απριλίου 2012 13:57 van
4537 φορές

Καιρό είχαμε να τα πούμε, όμως σήμερα οι επιλογές είναι πολλές και αρκετές εξ αυτών φαντάζουν αρκετά ενδιαφέρουσες.

Πολλά τα παιχνίδια, ο μεγαλύτερος όγκος των οποίων είναι το βράδυ και για αν πάμε κατευθείαν στην ανάλυση τους, τελειώνοντας με μία «δεκάδα σημείων», από τα οποία μπορεί κανείς να κάνει τις επιλογές του...

Στη Γαλλία και μετά και τη χθεσινή ήττα της Ορτέζ η Χάβρη σώθηκε και μαθηματικά, άρα τα επόμενα παιχνίδια της είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Η Ορλεάνη θέλει την νίκη για να εδραιώσει τη θέση της στα πλευ οφ και αγωνιστικά μπορεί να την πετύχει.

Η Νανσί δεν πείθει και τόσο το τελευταίο διάστημα και η άμυνα της Ορλεάν φέρνει σχεδόν πάντα τους αντιπάλους σε δύσκολη θέση.

Η Παρί είναι σε πτώση, αλλά η Ναντέρ δεν έγινε ξαφνικά ...Γκραβελίν...

Στη Γερμανία τώρα:

Η Μπάμπεργκ μπορεί να διαλύσει την αδιάφορη Μπεϋρουθ που έχει και προβλήματα τραυματισμών. Η διαφορά μπορεί να αγγίξει δυσθεώρητα όρια ...

Το Βόννη Φρανκφούρτη είναι τελικός και δύσκολα βγάζεις άκρη (οι φιλοξενούμενοι πάντως είναι σε καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έχουν όμως κάποια προβλήματα τραυματισμών).

Το Χάγκεν- Γκίσεν είναι «τελικός παραμονής» και οι 5.5 πόντοι που χαρίζει στους φιλοξενουμένους είναι μάλλον πολλοί.

Η Ουλμ θέλει να κερδίσει την αδιάφορη Βούρτσμπουργκ, δεν καίγεται όμως για τη διαφορά...

Το χάντικαπ υπέρ της Μπραουνσβάικ (13.5 πόντοι) φαντάζει μεγάλο, λίγες μέρες πριν άλλωστε, για το κύπελλο, οι δυο τους πήγαν το ματς στην παράταση...

Η Μπάγερν λογικά θα κερδίσει εύκολα την «απογοητευμένη» Μπρεμερχάβεν.

Στο ντέρμπι, Όλντεμπουργκ και Λούντβισμουργκ δεν πάνε για κάτι, μόνο που οι γηπεδούχοι «κλαίνε την μοίρα τους» που έχασαν τα πλευ οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι πανηγυρίζουν που έσωσαν την κατηγορία. Θ πήγαινα με το +5.5 της Λούντβισμπουργκ.

Προσοχή στην Άρτλαντ, έχει απουσίες και ο κόουτς ίσως ξεκουράσει και κάνα δυο, εν όψει πλευ οφ. Απλώς δεν θα το ακουμπήσω, μιας και η Τούμπιγκεν είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.

αρελθόν.

Αυτές είναι οι σκόρπιες σκέψεις μου, οι οποίες, θέλω να πιστεύω πως βγάζουν αρκετές επιλογές. Αν ήθελε κανείς να τις συμπτύξει θα πήγαινε:

Στον ΟΠΑΠ

Μπραουνσβάικ- Ροαν- Βουρτσμπουργκ τριάδα

Τέταρτο σημείο Μπάμπεργκ

Πέμπτο Ορλεάν

Έκτο Φρανκφουρτη

Έβδομο Λούντβισμπουργκ

Όγδοο Μπάγερν

Ένατο Γκίσεν

Δέκατο Παρί

Van

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Απριλίου 2012 15:45
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos