Ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών Βιοτεχνών Κυκλάδων υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

15 Απριλίου 2014 18:32
10367 φορές

Ο Γιάννης Κουζούπης θα συμμετάσχει στον συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου, υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.

«Η συνεργασία μου με το Συνδυασμό «Μπροστά στο Νότιο Αιγαίο» του Γιώργου Χατζημάρκου επιβεβαιώνει την ορθότητα της σύμπραξης που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια σε Κεντρικό επίπεδο (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) με αποτέλεσμα σήμερα να εισπράττουμε τις επιτυχίες για τη χώρα μας (πρωτογενές πλεόνασμα, αξιοπιστία στις αγορές κλπ).

Οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, παρά τις επικρίσεις που δέχτηκαν, διατηρώντας τις πολιτικές τους θέσεις, συνεργάστηκαν και έπραξαν το καλύτερο και εφικτό με ένα μόνο κριτήριο, το συμφέρον της χώρας, και το πέτυχαν.

Έτσι και εγώ θεωρώντας ότι ο μοναδικός δρόμος για να βγούμε από την κρίση στη Σύρο, στις Κυκλάδες και στο Νότιο Αιγαίο γενικότερα είναι η συνεργασία με ανθρώπους της αγοράς, όπως είναι η συντριπτική πλειοψηφία του ψηφοδελτίου του Γιώργου Χατζημάρκου και του Γιώργου Λεονταρίτη.

Τα προβλήματα μεγάλα. Το Ακτοπλοϊκό κυρίαρχο. Οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα αλλά και όλα τα Νησιά του Αιγαίου πρέπει επιτέλους να αποκτήσουν την δική τους Εθνική Οδό, χωρίς εκπτώσεις.

Η Κεντρική Εξουσία, αλλά και οι Βρυξέλλες πρέπει να γνωρίζουν ότι στο θέμα αυτό δεν επαιτούμε, αλλά απαιτούμε και διεκδικούμε και αν δεν δοθεί λύση θα συγκρουστούμε.

Αγαπητοί Συμπολίτες Συριανοί, Κυκλαδίτες και Δωδεκανήσιοι,

Η αγωνιστική μου διαδρομή στα κοινά επί 40 χρόνια είναι η μοναδική εγγύηση για να με εμπιστευτείτε να σας εκπροσωπήσω. Σας δηλώνω ότι συνεργάζομαι με τον Συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου και του Γιώργου Λεονταρίτη διατηρώντας την πολιτική μου θέση με ένα και μόνο σκοπό. Να βοηθήσω τη Σύρο, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Γιάννης Κουζούπης

Βιογραφικό

Ο Γιάννης Κουζούπης γεννήθηκε στη Σέριφο το 1948. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως θαλαμηπόλος σε yacht και κρουαζιερόπλοια από το 1965 έως το 1972 κατόπιν και μέχρι το 1981 εργάστηκε ως Γεν. Διευθυντής των Ξενοδοχείων «Ερμής» και «Ευρώπη» στη Σύρο και ιδιοκτήτης του Ταξιδιωτικού Γραφείου Syros Travel από το 1980 μέχρι και το 1992. Κατόπιν και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο της Εστίασης ως ιδιοκτήτης καταστήματος καφέ εστιατορίου και εργαστηρίου τροφίμων στη Σύρο και εστιατορίου στην Αθήνα.

Υπήρξε Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων & Ξενοδόχων Σύρου, Νομαρχιακός Σύμβουλος Κυκλάδων και Μέλος της Επιτροπής Ναυτιλίας, Μέλος του ΔΣ της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΣΤΕΡΑΣ Σύρου, συνιδρυτής και Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, συνιδρυτής και διατελέσει Μέλος του ΔΣ του Μουσικού Ομίλου Ώρα. Από το 1993 είναι Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Επαγγελματιών Επισιτισμού Σύρου «Η Τερψιχόρη» και από το 1996 μέχρι και το 2006 διετέλεσε Πρόεδρος του ΔΣ.

Είναι εν ενεργεία Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Κυκλάδων (από το 2003 μέχρι σήμερα) και Μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) από το 1996 μέχρι και σήμερα διατελώντας στις θέσεις του Γεν. Γραμματέα και του Αντιπροέδρου. Και από τους πρωτεργάτες της κατάργησης του Φόρου Παρεπιδημούντων και του φόρου επί των ακαθαρίστων εσόδων εστιατορίων. Μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (2 θητείες). Μέλος της Επιτροπής του ΕΟΤ για τη δημιουργία του Σήματος Ποιότητας της Ελληνικής Κουζίνας.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos