Με εκπροσώπους του Ρωσικού Τουρισμού συναντήθηκε στη Σύρο ο Γιώργος Χατζημάρκος

26 Απριλίου 2014 17:43
9009 φορές

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης και υποψήφιοι της ανεξάρτητης

 περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο από την ενότητα Σύρου, συναντήθηκαν με τον βουλευτή της Δούμας Kostantin Beremesz (Υπεύθυνο Προγράμματος Χρηματοδοτήσεων Ρωσικής Νεολαίας), τον εκπρόωσπο του Πατριάρχη Αλεξίου Μόσχας Πάτερ Νικήτα (Υπεύθυνο Προσκυνηματικού Τουρισμού Νεολαίας του πατριαρχείου), τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σύρου κ. Ιάκωβο Αρβανίτη και τον ιδιοκτήτη του Siros Travel κ. Αντώνη Μαραγκό.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν τις πραγματικές προοπτικές ανάπτυξης διμερών τουριστικών σχέσεων μεταξύ των αδελφών χωρών. «Η συσσωρευμένη και αποδεδειγμένη εμπειρία που υπάρχει στα στελέχη της ομάδας μας, αποτελεί την μεγαλύτερη εγγύηση ότι στόχοι όπως αυτός θα υπηρετηθούν άμεσα, αποτελεσματικά, τελείως έξω από δημοσιοϋπαλληλικές προσεγγίσεις και νοοτροπίες.  Η περίοδος των χαμένων ευκαιριών έχει παρέλθει οριστικά. Ήρθε η ώρα τα νησιά μας να διοικηθούν από ανθρώπους που θέλουν, ξέρουν και μπορούν να οδηγήσουν τις εξελίξεις!» δήλωσε ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos