Χωρίς περιορισμούς οι εμφανίσεις των υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών στα ΜΜΕ

29 Απριλίου 2014 17:37
11289 φορές

Κανένας περιορισμός δεν θα υπάρχει στις προεκλογικές εμφανίσεις των υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και διαδίκτυο, σύμφωνα

 με τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε στη Βουλή.Σύμφωνα με το κείμενο που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης αίρονται οι προηγούμενοι περιορισμοί ως προς τις εμφανίσεις των υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών και ορίζεται ότι "κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των τριάντα ημερών οι επικεφαλής των περιφερειακών και δημοτικών συνδυασμών επιτρέπεται να εμφανίζονται σε πάσης φύσεως εκπομπές δημόσιων ή ιδιωτικών ραδιοφωνικών ή τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης, παροχής και μορφής συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών καθώς και σε διαδικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες υπό οποιαδήποτε μορφή χωρίς περιορισμό εμφανίσεων".

Η τροπολογία αυτή κρίθηκε αναγκαία λόγω της μικρής διάρκειας της προεκλογικής περιόδου, αλλά και των περιορισμού των εκλογικών δαπανών που έχει ως αποτέλεσμα να προκαλείται αδυναμία πληροφόρησης του εκλογικού σώματος.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos