Ουρές για τα βιβλιάρια υγείας ενώ δεν χρειάζεται

06 Μαρτίου 2015 03:09

Ξαναζούμε σκηνές από το παρελθόν.

Για άλλη μια μέρα σήμερα, οι ασφαλισμένοι σχημάτισαν τεράστιες ουρές, από τα ξημερώματα, έξω από τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ, προκειμένου να θεωρήσουν τα βιβλιάρια υγείας τους.

 

Και φυσικά την πλήρωσε ο απλός κόσμος, επειδή κάποιοι είτε από αμέλεια είτε από άγνοια, δεν φρόντισαν να ενημερώσουν τους ασφαλισμένους ότι η ανανέωση της ασφάλισης από 01.03.2015 παρέχεται πλέον αυτόματα και ηλεκτρονικά.

Κανένας συντονισμός μεταξύ των φορέων του Υπουργείου Εργασίας !!

Θυμίζεται ότι τον Ιούνιο του 2014, ολοκληρώθηκε μια από τις μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις στο χώρο της Κοινωνικής Ασφάλισης, το πρόγραμμα «ΑΤΛΑΣ», που σπάζοντας έναν φαύλο κύκλο δεκαετιών και μάλιστα χωρίς να έχει δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ από το δημόσιο έγινε ηλεκτρονική καταγραφή της ασφαλιστικής ικανότητας, σε πραγματικό χρόνο, όλων των Ελλήνων.

Και το χειρότερο, οι αρμόδιοι Υπουργοί απαντούν ότι θα λύσουν το λυμένο πρόβλημα με νέες προσλήψεις υπαλλήλων στο δημόσιο!!!!!!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos