4η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με τηλεδιάσκεψη

11 Μαρτίου 2015 13:02

Στην 4η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Σύρο και στη Ρόδο με τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, συμμετείχε η περιφερειακή σύμβουλος της Νησιωτικής Ανατροπής, Άννα Μαυρουδή. Η ημερήσια διάταξη περιελάμβανε 30 θέματα και 8 εκτός ημερησίας.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά η διαδικασία εισαγωγής των θεμάτων δεν έγινε με τρόπο που να βοηθά την εύρυθμη λειτουργία της επιτροπής, καθώς μέχρι και την ώρα της συνεδρίασης προστέθηκαν συμπληρωματικές δράσεις σε υπάρχοντα θέματα. Υπερψηφίσαμε την εισαγωγή εκείνων που κατά την κρίση μας είχαν όντως τον κατεπείγοντα χαρακτήρα που δικαιολογεί την εσπευσμένη συζήτησή τους, όπως την παράταση προθεσμίας της ολοκλήρωσης του λιμανιού της Ψάθης Κιμώλου, την αποκατάσταση βλαβών στη Βουρκωτή της Άνδρου, τη συνδιοργάνωση του Final Four πετοσφαίρισης στη Σύρο σε λίγες μέρες

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos