Παρουσία Δήμου Κύθνου στην Συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου Σύρου στις 11/03/2015

13 Μαρτίου 2015 15:44

Στις 11/3/2015 πραγματοποιήθηκε στη Σύρο η συνεδρίαση του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου στην οποία ήταν παρόντες οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι του Δήμου Κύθνου , κ. Λαρεντζάκης Γεώργιος και κα Φίλιππα Ιωάννα.
Στη συνεδρίαση εγκρίθηκε ομόφωνα η 1η τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου, σύμφωνα με τις ρεαλιστικές ανάγκες των παραλιακών μετώπων και των χερσαίων ζωνών σε Σύρο, Σέριφο, Κέα και Κύθνο.

Συγκεκριμένα, για την Κύθνο προβλέπεται να προχωρήσουν οι ύφαλες επισκευές(12.000 ευρώ) στον προβλήτα αλιευτικών σκαφών του Μέριχα , ενώ θα προχωρήσει ο έλεγχος και η τοποθέτηση πλωτών προβλητών(15.000 ευρώ) στα Λουτρά έπειτα και από τη γνωμοδοτική απόφαση που είχε πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κύθνου σε πρόσφατη συνεδρίαση.

Επίσης, στο θέμα της δημιουργίας υδατοδρομίου στην Κύθνο, τα μέλη του Δ.Σ. ψήφισαν θετικά όσον αφορά στην έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου για την εκτέλεση του έργου "Μελέτη, Κατασκευή και Άδεια Ίδρυσης και Λειτουργίας του Υδατοδρομίου στην Κύθνο" .
Τέλος , όσον αφορά το έργο του φωτισμού και της τοποθέτησης πίλαρ στη μαρίνα των Λουτρών, το οποίο είχε καθυστερήσει λόγω των προβλημάτων υγείας του εργολάβου, οι εκπρόσωποι του Δήμου Κύθνου έλαβαν σαφείς διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου ότι το έργο θα αποπερατωθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα συμπεριλαμβανομένου και της αλλαγής των πίλαρ στο λιμάνι του Μέριχα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos