Συνάντηση με εκπροσώπους της «Θέμις Κατασκευαστική» για την ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου

17 Μαρτίου 2015 16:53

Δείχνοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον του για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης συναντήθηκε την Παρασκευή 13 Μαρτίου με εκπροσώπους της «Θέμις Κατασκευαστική» στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, με σκοπό την εξεύρεση λύσης στα θέματα δόμησης, τα οποία αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στην ανέγερση του κτιρίου.


Η συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της «Θέμις Κατασκευαστική» Δημήτρης Σωτηρόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Δημήτρης Νικολάου και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Χωροταξίας και Υποδομών Κώστας Ανεστάκος, πραγματοποιήθηκε σε πνεύμα κατανόησης και συνεργασίας για την διευθέτηση των πολεοδομικών ζητημάτων δόμησης του οικοπέδου, τα οποία είχαν ανακύψει και στάθηκαν τροχοπέδη στην υλοποίηση του έργου.
Ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης προσκάλεσε στη Νάξο τους επικεφαλής της «Θέμις Κατασκευαστική», ώστε, σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς και εκπρόσωπο του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας να ξεπεραστούν οι σκόπελοι και να δρομολογηθεί η ανέγερση του κτιρίου. Η επίσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως τις αρχές του Απριλίου.
Κατανοώντας τη σπουδαιότητα ανέγερσης και λειτουργίας του Δικαστικού Μεγάρου στην Νάξο, ο Δήμαρχος προτίθεται να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την απεμπλοκή του θέματος και την υλοποίηση του έργου, το οποίο αποτελεί πρωταρχικής σημασίας για τον τόπο μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos