Δημοπρασία προϋπολογισμού 1,3 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την βελτίωση και σήμανση της Οδού Χώρας – Εγγαρών Νάξου

24 Μαρτίου 2015 14:00

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει δημοπρασία για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση – Σήμανση Οδού Χώρας – Εγγαρών Ν. Νάξου», προϋπολογισμού μελέτης 1.300.000 ευρώ (με ΦΠΑ).

Η δημοπρασία θα γίνει κατά την ανοιχτή διαδικασία με σφραγισμένες προσφορές, την Τρίτη 28-4-2015 στις 10:00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών), στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Ερμούπολη της Σύρου.

 

Στον διεθνή διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν Κοινοπραξίες ή Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις, οι οποίες πληρούν τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που περιγράφει η διακήρυξη.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ΣΑΕΠ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos