Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα στο Δήμο Σίφνου

07 Απριλίου 2015 20:17

Σε συμφωνία με την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Νο 2/2015 του ΟΑΕΔ (ΑΔΑ: ΨΑ0Μ4691Ω2-56Κ), ξεκίνησε σήμερα Μεγάλη Δευτέρα η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους, σε θέσεις πλήρους απασχόλησης για χρονικό διάστημα πέντε μηνών.


Για το Δήμο Σίφνου έχουν εγκριθεί συνολικά 14 θέσεις και συγκεκριμένα:
1 θέση ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
1 θέση ΔΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
5 θέσεις ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ
7 θέσεις ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ.
Η υποβολή των αιτήσεων θα διαρκέσει από 06-04-2015 και ώρα 10η πρωινή έως και 27-04-2015 και ώρα 12η μεσημβρινή και γίνεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), όπου ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει και υποβάλει ηλεκτρονικά την ειδική αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα.
Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης στο πρόγραμμα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε τουλάχιστον μία από τις παρακάτω κατηγορίες:
1. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ,
2. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς,
3. εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ,
4. άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού τομέα εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά ̟προσόντα τους,
5. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Δήμου 2284033880 ή 2284033936 καθώς και στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos