To "Ποτάμι" για την μεταφορά των αποθεματικών των Δήμων

22 Απριλίου 2015 13:37

Θα ήταν ίσως προτιμότερο και πραγματικά πατριωτικό, από τα να φτάνουμε στο σημείο να υποχρεούνται οι Δήμοι και οι Περιφέρειες –και μάλιστα με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου- να μεταφέρουν τα αποθεματικά τους στην Τράπεζα της Ελλάδας και να απειλούνται άμεσα με αναστολή οι σημαντικότατες και ζωτικές λειτουργίες τους, να συμφωνήσουμε το γρηγορότερο με τους εταίρους και να κάνουμε αυτόν τον περίφημο ''έντιμο συμβιβασμό''.


Είναι αδιανόητο να στερηθούν οι δήμοι την ρευστότητα τους και οι πολίτες των υπηρεσιών τους όπως την καθαριότητα, τις κοινωνικές δομές, τους παιδικούς σταθμούς και κάθε είδους απαραίτητη παροχή.
Είναι πια εμφανής η επικίνδυνη τροχιά που έχει πάρει η χώρα που, ενώ κινδυνεύουμε να χάσουμε παραδοσιακούς συμμάχους και φίλους στο εξωτερικό, ήδη αρχίσαμε να τρώμε τα σωθικά μας. Καλούμε όλους όσους μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις σε κυβερνητικό επίπεδο να βιαστούν για μια λύση που θα μας απομακρύνει από την διαφαινόμενη κατάρρευση.
Για το Ποτάμι Κυκλάδων
Λίλη Αγγελοπούλου

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos