Οι Δήμαρχοι των νησιών του Νοτίου Αιγαίου λένε ΝΑΙ στην Ευρώπη

03 Ιουλίου 2015 11:52

Οι Αυτοδιοικητικοί Εκπρόσωποι των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, εκφράζοντας τις τοπικές μας Κοινωνίες, απαιτούμαι από την Ελληνική Κυβέρνηση, να αποσύρει άμεσα το διχαστικό και παραπλανητικό δημοψήφισμα, που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ευρωπαϊκή ύπαρξη της Πατρίδας μας και την αποκόπτει από τον φυσικό της χώρο: Την Ευρώπη και τη ζώνη του ευρώ!


Σήμερα, που η χώρα μας βρίσκεται εκτός του ευρωπαϊκού δικτύου προστασίας, και σε καθεστώς ληξιπρόθεσμων οφειλών των διεθνών μας υποχρεώσεων, οι εικόνες αναξιοπρέπειας, πανικού, ντροπής και απελπισίας που κάνουν το γύρο του κόσμου, προσβάλλουν την περηφάνια την Πατρίδας μας, του κάθε Έλληνα, της κάθε Ελληνίδας, της κάθε Νησιώτισσας, του κάθε Νησιώτη.
Ο τουρισμός που αποτελεί το ισχυρότερο χαρτί για την Ανάπτυξη της Χώρας μας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο εθνικό ΑΕΠ, κατακρημνίζεται με ανυπολόγιστες και πολλαπλασιαστικές συνέπειες τόσο για τα Νησιά μας, όσο και για τη Πατρίδα μας.
Ο πρωτογενής τομέας, το εμπόριο, η ναυτιλία, η συνολική οικονομική δραστηριότητα της Ελλάδας, βρίσκεται υπό καθεστώς πλήρους κατάρρευσης με τις κλειστές τράπεζες και τη έλλειψη ρευστότητας.
Η κυβέρνηση της Χώρας, έχει λάβει νωπή ισχυρή λαϊκή εντολή, να διαπραγματευτεί σκληρά με τους Θεσμούς, με τους Εταίρους μας, να επιτύχει τη καλύτερη δυνατή συμφωνία, με μοναδική και απαράβατη προϋπόθεση: η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ευρώ! Ο,τιδήποτε άλλο είναι επικίνδυνο, θέτει εν αμφιβόλω τη προοπτική της Πατρίδας μας, την Εθνική μας Κυριαρχία και αποτελεί ταφόπλακα για το μέλλον μας!
Είναι αδιανόητο, η Χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, η Χώρα στην οποία όλοι υποκλίνονται για την Ιστορία και τον Πολιτισμό της, να απομονώνεται και να εγκλωβίζεται στην εσωστρέφεια, το διχασμό, τη διεθνή ανυποληψία και τον οικονομικό μαρασμό!
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου, όλοι οι Δήμαρχοι των νησιών μας, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα το δημοψήφισμα!
Να ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ και να συμφωνήσει άμεσα με τους εταίρους μας τη καλύτερη δυνατή συμφωνία, που θα διασφαλίζει ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, ανήκει στη ζώνη του Ευρώ!
Και ΣΤΗΡΙΖΕΙ με όλες τις δυνάμεις της το ΝΑΙ στην Ευρώπη, στην Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos