Χαιρετισμός του Νίκου Συρμαλένιου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες

06 Ιουλίου 2015 15:40

Χαιρετίζω το μεγάλο και περήφανο ΟΧΙ και στις Κυκλάδες. Η μεγάλη νίκη του ελληνικού λαού αποτέλεσε ένα ηχηρό χαστούκι στο κατεστημένο της Ελλάδας και της Ευρώπης, αποτέλεσε μια τεράστια νίκη της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της παρέμβασης του λαϊκού παράγοντα.

Ο ελληνικός λαός για μια ακόμα φορά με το ιστορικό ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, έδειξε ότι όρθωσε το ανάστημα του ενάντια στους εκβιασμούς, το φόβο και το όργιο τρομοκρατίας που εξαπολύθηκε από ποικίλες πλευρές.

Στις Κυκλάδες το ποσοστό πάνω από 62 % που συγκέντρωσε το ΟΧΙ, καταδεικνύει την ευρύτερη συναίνεση που συγκέντρωσε η αντίδραση στο τελεσίγραφο των δανειστών, παρά τις δυσκολίες και τα σοβαρά προβλήματα που παρήχθησαν από το κλείσιμο των τραπεζών στην αιχμή της τουριστικής περιόδου.

Με το τέλος του δημοψηφίσματος όλοι οφείλουμε να επιδείξουμε την ίδια ψυχραιμία που επικράτησε μέχρι σήμερα και να συμβάλουμε στο ξεπέρασμα του όποιου διχασμού παρήχθηκε από το φόβο και την κινδυνολογία.

Χαιρετίζω από καρδιάς όλους τους Κυκλαδίτες και τις Κυκλαδίτισσες που με την ψήφο τους συνέβαλλαν στη μεγάλη νίκη του ελληνικού λαού και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω μαζί τους με ακόμα μεγαλύτερη πίστη, τον αγώνα για την ανάπτυξη της πατρίδας με κοινωνική δικαιοσύνη και την προώθηση λύσεων με πολιτικές νησιωτικότητας.

6/7/2015

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos