«Συμμετοχή της ΠΝΑΙ στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

02 Οκτωβρίου 2015 11:59

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει με δικό
της περίπτερο στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου 2015.

Στόχος της Περιφερειακής αρχής είναι η προβολή και προώθηση του Νοτιοπελαγίτικου μελιού και των προϊόντων μέλισσας, στο εμπορικό
κοινό και τους χώρους μαζικής εστίασης. Επιπλέον μέσω της δράσης αυτής, δίνεται στους παραγωγούς της Περιφέρειάς μας, η ευκαιρία σύναψης εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών με επιχειρήσεις παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.

 

Καλούνται όσοι επιθυμούν να έχουν παρουσία μέσω της συμμετοχής τους στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ., να το δηλώσουν έως την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=6472 .

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241360567 κα Τάνια Ρούσσου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και 2281082380 κα Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΦΙΛΗΜΟΝΑΣ
ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos