Εκλογές στη Νέα Δημοκρατία την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

15 Δεκεμβρίου 2015 15:04

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η Νέα Δημοκρατία , πιστή στις αρχές και αξίες που πηγάζουν από την ιστορική διαδρομή της ως το πιο δημοκρατικό κόμμα της χώρας μας , προχωρά σε μια νέα δημοκρατική ανοιχτή διαδικασία εκλογής Προέδρου της.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν και στις Κυκλάδες όπως ακριβώς θα γίνουν και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στα καθορισμένα εκλογικά τμήματα , όπως αυτά αποφασίστηκαν από την ΚΕΦΕ , η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 7 (επτά) το πρωί και θα τελειώσει στις 7(επτά) το απόγευμα. Για τη συμμετοχή στη διαδικασία απαραίτητη είναι η Αστυνομική Ταυτότητα.

 

Η ΝΟΔΕ Κυκλάδων καλεί όλους τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας των νησιών μας να συμμετέχουν στην σημαντική αυτή διαδικασία για το Κόμμα μας.

Για τους χώρους ψηφοφορίας και για άλλες πληροφορίες οι ψηφοφόροι μπορούν να απευθύνονται στις Τοπικές Επιτροπές των νησιών και στη ΝΟΔΕ Κυκλάδων.

Στη Σύρο οι εκλογές θα γίνουν σε δυο εκλογικά τμήματα. Ένα στην Ερμούπολη (στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου ) και ένα στην Ποσειδωνία ( παλαιό Δημαρχείο).

ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΔΕ
ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos