Η Κατερίνα Μονογυιού στηρίζει τους αγώνες των αγροτών και κτηνοτρόφων στις Κυκλάδες

26 Ιανουαρίου 2016 13:34

"Συντάσσομαι στο πλευρό των αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων των Κυκλάδων και εκφράζω την πλήρη στήριξή μου στον αγώνα τους ενάντια στο ασφαλιστικό που είναι αυτονόητος" δήλωσε η πολιτευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού.

Οι αγρότες, κτηνοτρόφοι και αλιείς σε όλη τη χώρα και ειδικά στα νησιά των Κυκλάδων δίνουν καθημερινά αγώνα για έξοδο από την οικονομική κρίση που πλήττει όλη την κοινωνία, παλεύοντας στα απομονωμένα νησιά τους περισσότερους μήνες του έτους για να επιβιώσουν. Αυτές τις μέρες κινητοποιούνται για να διεκδικήσουν το αυτονόητο.

Η Κυβέρνηση προωθεί ένα νέο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο που οδηγεί σε αφανισμό την αγροτική και κτηνοτροφική δραστηριότητα σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα στα νησιά. Καλώ όλους τους βουλευτές των νησιών του Αιγαίου συντονισμένα να αφουγκραστούν τα προβλήματα των ανθρώπων που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα σε όλα τα νησιά του Αιγαίου και να προτείνουν λύσεις στη Βουλή, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι νησιώτες έχουν άλλο ένα εμπόδιο σε σχέση με τους αγρότες της ηπειρωτικής Ελλάδας, τις μεταφορές μέσω θαλάσσης.

Δηλώνω αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα τους, γιατί η πολιτεία κάποτε οφείλει να σταματήσει να είναι απέναντι στους ανθρώπους του μόχθου, που προσφέρουν πολλά στη Τοπική και Εθνική οικονομία και αποτελούν, μαζί με τον Τουρισμό, ισχυρό πλεονέκτημα της Ελληνικής οικονομίας.

Κατερίνα Μονογυιού

Πολιτευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos