Το βαθύ της Σίφνου αποκτά γρήγορο ίντερνετ

16 Φεβρουαρίου 2016 18:24

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και επισκεπτών/παραθεριστών του Βαθιού, το οποίο είχε τεθεί επίμονα στο Δήμο, μέσω των γενικών συνελεύσεων του Εξωραϊστικού συλλόγου του Βαθιού, ικανοποιήθηκε. Συγκεκριμένα από την τεχνική υπηρεσία του ΟΤΕ Σίφνου ολοκληρώθηκαν:


 η τοποθέτηση της οπτικής ίνας στον οικισμό του Βαθιού
 η τοποθέτηση οπτικής καμπίνας
 η μεταγωγή στο νέο δίκτυο
Πλέον, οι συνδρομητές του οικισμού λειτουργούν στο νέο σύγχρονο δίκτυο, έχοντας τη δυνατότητα της ευρυζωνικότητας (συνδέσεις ADSL) και μπορούν να εκμεταλλεύονται τα προνόμια της σύγχρονης τεχνολογίας που παρέχει ο ΟΤΕ (internet με υψηλές ταχύτητες έως 24Μbs, ψηφιακές ευκολίες κα).
Παράλληλα με αυτές τις εργασίες, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΟΤΕ προχώρησε σε:
 κατάργηση του μεγαλύτερου τμήματος του υπόγειου καλωδίου που περνούσε κατά το μήκος της παραλίας και συχνά παρουσίαζε βλάβες,
 δημιουργία νέου δικτύου τηλεφωνίας έως το ξενοδοχείο «Ελιές Resorts»,
 τοποθέτηση καλωδίου προς την περιοχή του «Τσόπου», αφήνοντας κατά μήκος της διαδρομής δίκτυο σε περιοχές που υπάρχουν σπίτια και δεν είχαν τη δυνατότητα έως σήμερα να αποκτήσουν σταθερό τηλέφωνο!
Η υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου για τον οικισμό του Βαθιού ήρθε ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο Δήμος με τον ΟΤΕ τα τελευταία χρόνια αλλά και της υποστήριξης του Δήμου σε οτιδήποτε χρειάστηκε κατά τη φάση υλοποίησης του έργου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν, τον τέως και τον νυν προϊστάμενο του Τεχνικού Τμήματος ΟΤΕ Κυκλάδων κ. Μιχάλη Παπαμακάριο και κ. Νίκο Απέργη αντίστοιχα, τους τεχνικούς του ΟΤΕ Σίφνου κ. Γιώργο Δεπάστα και ιδιαιτέρως τον κ. Αντώνη Σανάκη που ανέλαβε και έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία αυτό το έργο.
Για σχετικές αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο κατάστημα ΟΤΕ Μήλου, τηλ. 2287021399, υπεύθυνη Φρατζεσκάκη Φλώρα ή στο 13888.

 

Ο Δήμαρχος Σίφνου

Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos