Σε κατάσταση έκτατης πολιτικής Προστασίας ο Απόλλωνας της Νάξου

03 Μαρτίου 2016 11:32

Στην κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης πολιτικής προστασίας της Τοπικής Κοινότητας Κορωνίδας (στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο οικισμός Απόλλωνα) του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων της Π.Ε. Νάξου προέβη με απόφασή του κατόπιν σχετικής εξουσιοδότηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.

Όπως δήλωσε ο κ. Λεονταρίτης "Η απόφαση αυτή είναι αναγκαία, στο πλαίσιο ικανοποίησης σχετικού αιτήματος του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, προκειμένου να αντιμετωπισθεί η δυσμενής κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν τον συγκεκριμένο οικισμό. Προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής είναι η άμεση συνδρομή των Ο.Τ.Α σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας. Το μέγεθος των καταστροφών καθιστά απαραίτητη την κήρυξη της περιοχής του Απόλλωνα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η συνδρομή της πολιτείας κρίνεται απαραίτητη όπως επίσης και η άμεση κινητοποίηση των εμπλεκομένων υπηρεσιών του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών".

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos