Σίφνος: Ανακοίνωση αντιδημάρχου καθαριότητας, ανακύκλωσης

01 Απριλίου 2016 12:52

Ενόψει της καλοκαιρινής – τουριστικής περιόδου, κατά την οποία πολλαπλασιάζεται ο όγκος των απορριμμάτων, παρακαλούμε να τα τοποθετείτε μέσα στους κάδους σε κλειστούς πάντοτε σάκους απορριμμάτων, ώστε αφενός να μην δυσχεραίνεται το έργο της αποκομιδής τους και αφετέρου να μην παρατηρούνται φαινόμενα άτακτης τοποθέτησής έξω τους κάδους και δυσοσμίας.


Για κάθε πληροφορία σχετική με τα θέματα της καθαριότητας γενικότερα, μπορείτε να απευθύνεστε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Ποδενέ (τηλέφωνο 6984617652).

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΦΝΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΔΕΝΕΣ


Σας γνωρίζουμε ότι πλέον τα μη ανακυκλώσιμα ογκώδη αντικείμενα (στρώματα, έπιπλα, κουφώματα κ.λπ.) θα συγκεντρώνονται στο χώρο που νοικιάζει ο Δήμος, δίπλα στις εγκαταστάσεις του μεταφορέα κ. Ιωάννη Καλογήρου (Μπουλή), στα «Φυρόγια», προκειμένου να μεταφέρονται εκτός Σίφνου. Παρακαλούμε όσους θέλουν να απορρίψουν τέτοια αντικείμενα, να φροντίζουν για τη μεταφορά τους στον παραπάνω χώρο, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 π.μ. – 1:00 μ.μ.
Επίσης, η αποκομιδή παλαιών συσκευών προς ανακύκλωση (τηλεοράσεις, ψυγεία, κουζίνες κλπ.), γίνεται από τον κ. Συμεών Σταυριανό (τηλ. 6936676601). Οι παραπάνω συσκευές μπορεί να μεταφέρονται και να τοποθετούνται επίσης δίπλα στους κάδους απορριμμάτων, αφού πρώτα ενημερωθεί σχετικά ο κ. Σταυριανός, ώστε να τις συλλέξει άμεσα.
Επιπλέον, η συλλογή των μαγειρικών ελαίων γίνεται επίσης από τον κ. Συμεών Σταυριανό (τηλ. 6936676601), πάντοτε μετά από σχετική συνεννόηση μαζί του.
Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η μεταφορά και απόθεση μπάζων γίνεται σε συνεννόηση με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό, αποκλειστικά σε δικούς τους χώρους, με ευθύνη και έξοδα των ενδιαφερομένων, ενώ απαγορεύεται αυστηρά η απόθεση μπάζων στους κάδους απορριμμάτων ή σε κοινόχρηστους χώρους χωρίς σχετική άδεια.
Για κάθε πληροφορία σχετική με τα θέματα της καθαριότητας γενικότερα, μπορείτε να απευθύνεστε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Ποδενέ (τηλέφωνο 6984617652).

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΦΝΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΔΕΝΕΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos