Οριστική σφράγιση βιομηχανικής επιχείρησης που λειτουργούσε παράνομα στη Σαντορίνη

04 Ιουλίου 2016 14:18

Αυστηρό μήνυμα μηδενικής ανοχής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου απέναντι σε φαινόμενα αυθαιρεσίας, στέλνει ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος υπέγραψε απόφαση οριστικής σφράγισης βιομηχανικής επιχείρησης στη Σαντορίνη, που λειτουργούσε χωρίς καμία αδειοδότηση από αρμόδια υπηρεσία.

Ο κ. Λεονταρίτης, σε δήλωσή του επισημαίνει ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πράττει στο ακέραιο το καθήκον της προκειμένου να διασφαλίσει περιβάλλον νομιμότητας, ισονομίας και υγιούς ανταγωνισμού των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στα νησιά.

«Παραβατικές συμπεριφορές, από όπου κι αν προέρχονται δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές. Σε μια περίοδο που τα νησιά μας βάλλονται πανταχόθεν και η οικονομία τους δοκιμάζεται σκληρά, επιβάλλεται να εκλείψουν λογικές που εξυπηρετούν αποκλειστικά προσωπικά συμφέροντα και αγνοούν το κοινό καλό και το συλλογικό όφελος, σε βάρος, τελικά, ολόκληρης της νησιωτικής κοινωνίας» επεσήμανε ο κ. Λεονταρίτης και πρόσθεσε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν εντατικά και με αυστηρότητα, με στόχο την πάταξη φαινομένων ασυδοσίας στην λειτουργία της αγοράς και στην μη τήρηση των κανόνων που πρέπει να διέπουν την λειτουργία της.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos