Επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Ν.Δ. κ. Γιάννη Βρούτση στη Μήλο

11 Ιουλίου 2016 11:29

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Βρούτσης Ιωάννης επισκέφθηκε την Μήλο το Σάββατο και την Κυριακή 9 και 10 Ιουλίου.


Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Μήλο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μήλου κ. Δαμουλάκη Γεράσιμο, με το Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, με τον Έπαρχο Μήλου κ. Βενάκη Νίκο, με Δημοτικούς Συμβούλους καθώς και με φορείς και πολίτες στα Πολλώνια, στην Ζεφυρία, στην Πλάκα, στο Τριοβάσαλο και στον Αδάμαντα.

Οι συναντήσεις με τους θεσμικούς φορείς και τους πολίτες της Μήλου πραγματοποιήθηκαν σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα. Κοινή αγωνία όλων ήταν η επώδυνη κατάργηση του ειδικού καθεστώτος ΦΠΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που όλοι αναγνώρισαν ότι ήταν απόλυτα διασφαλισμένο με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Οι αρνητικές επιπτώσεις του μέτρου ήδη έχουν επηρεάσει και αγγίξει τη ζωή τον Μηλιών. Επίσης, αγωνία για το μέλλον εκφράζουν για τα επόμενα και σκληρά μέτρα σε αυξήσεις φόρων που θίγουν τους αδύνατους και χαμηλόμισθους μετά την μεγάλη μείωση του αφορολογήτου που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Καθώς επίσης και ο ΕΝΦΙΑ ο οποίος αυξημένος κατά 20% θα φτάσει σε λίγο καιρό στα σπίτια όλων. Αναφέρθηκαν, επίσης, περιπτώσεις χαμηλοσυνταξιούχων που τους καταργήθηκε το ΕΚΑΣ.

Για το ζήτημα των υποθηκοφυλακείων που η κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ετοιμάζει την κατάργηση σε όλα τα νησιά ο κ. Βρούτσης ενημέρωσε τους κατοίκους ότι ή Νέα Δημοκρατία είναι αντίθετη. Πρόκειται για ένα απαράδεκτο μέτρο που θα βάλει σε αφάνταστη ταλαιπωρία τις ζωή των κατοίκων των νησιών μας.

Για το θέμα της κατάργησης του ΙΚΑ Μήλου το χαρακτήρισε επίσης απαράδεκτο. Παρότι ότι ο ίδιος το διατήρησε στην Μήλο, η νέα κυβέρνηση το κατήργησε. Είναι κάτι που η Νέα Δημοκρατία, το ΙΚΑ της Μήλου θα το επαναφέρει.
Σε όλη την διάρκεια της επίσκεψης του στην Μήλου τον συνόδευαν μέλη της τοπικής οργάνωσης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos