Συγχαρητήριο Μήνυμα προς τους επιτυχόντες μαθητές στην τριροβάθμια εκπαίδευση του Δημάρχου Σαντορίνης Νίκου Ζώρζου

25 Αυγούστου 2016 14:07

«Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλους τους μαθητές και μαθήτριες του νησιού μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε αυτές. Η επιτυχία αυτή αποτελεί τόσο το επιστέγασμα των μέχρι τώρα προσπαθειών σας αλλά και την αρχή όλων των επόμενων. Εύχομαι να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για δημιουργική και ουσιαστική πορεία ζωής.


Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ για την προσπάθεια και όσους δεν κατάφεραν αυτή τη φορά να περάσουν στη σχολή της επιλογής τους. Η συνεχής προσπάθεια και η επιμονή στον στόχο είναι η βάση για την μελλοντική τους επιτυχία.
Πολλά συγχαρητήρια επίσης και στους καθηγητές των Λυκείων μας που με επιμονή, υπομονή και σε πολλές περιπτώσεις δυσκολίες καταφέρνουν να μεταλαμπαδέψουν τη γνώση και την αγάπη για τη μάθηση στους νέους πολίτες της κοινωνίας μας.
Πολλά συγχαρητήρια τέλος και στους αφανείς ήρωες των εξετάσεων, τους γονείς των μαθητών που στέκονται πάντα δίπλα τους, βοηθώντας και στηρίζοντας κάθε προσπάθειά τους.
Θερμά Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos