Το πρόβλημα της Πολεοδομίας Μυκόνου έθεσαν στον Υπουργό Εσωτερικών ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος του νησιού

30 Σεπτεμβρίου 2016 15:43

Κατατέθηκε επεξεργασμένη πρόταση άμεσης παρέμβασης, την οποία ο κ. Κουρουμπλής δεσμεύτηκε να εξετάσει άμεσα

Το πολύ σοβαρό οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νησί της Μυκόνου λόγω της παντελούς αδυναμίας της Πολεοδομίας Δήμου Μυκόνου να λειτουργήσει, εξαιτίας της τραγικής υποστελέχωσης, ετέθη στον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο του νησιού κ. Κωνσταντίνο Κουκά, στην διάρκεια συνάντησης που έγινε την Πέμπτη στο γραφείο του Υπουργού στην Αθήνα.

Ο κ. Κουρουμπλής μετά από σειρά επιστολών και συναντήσεων που είχε με τον Δήμαρχο, ενημερώθηκε ξανά για το πρόβλημα υποστελέχωσης της Πολεοδομίας του Δήμου Μυκόνου όπου για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπηρετεί κανένας υπάλληλος, με αποτέλεσμα η οικονομία της Μυκόνου, από τις μεγαλύτερες οικονομίες της χώρας, να βρίσκεται σε κατάσταση ασφυξίας και οι πολίτες και οι επαγγελματίες υπό ομηρία, αφού καμία διοικητική πράξη όπου εμπλέκεται η Πολεοδομία, δεν μπορεί να διεκπεραιωθεί.
Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμαρχος Μυκόνου προσήλθαν στην συνάντηση, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με συγκεκριμένη και επεξεργασμένη πρόταση που μπορεί να οδηγήσει πολύ γρήγορα σε επίλυση του προβλήματος. Η πρόταση παρουσιάστηκε στον Υπουργό Εσωτερικών ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα την εξετάσει άμεσα. Κατανοώντας τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη Μύκονο από την μη λειτουργία της Πολεοδομίας, ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι σε θέση να δώσει συγκεκριμένη απάντηση επί της πρότασης που κατατέθηκε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos