Εργασίες βελτίωσης του Δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου «Γεώργιος & Δώρα Συγγελίδη»

13 Οκτωβρίου 2016 17:59

Ο Δήμος Σίφνου, συνεχίζοντας να υποστηρίζει την ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί μας και σε συνεργασία με τη διοικούσα επιτροπή του Δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου, προχώρησε στις απαραίτητες εργασίες βελτίωσής του.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε αερισμός, αμμοδιανομή και επισπορά στον αγωνιστικό χώρο με εξειδικευμένα μηχανήματα και προσωπικό. Οι εργασίες ανατέθηκαν σε ιδιωτική εταιρεία, σύμφωνα με τις απαιτούμενες διαδικασίες.
Με τον αερισμό έγινε αποσυμπίεση του εδάφους, βοηθώντας έτσι στην κυκλοφορία των υγρών και αερίων στοιχείων που υποστηρίζουν την ανάπτυξη του ριζικού συστήματος του χλοοτάπητα.
Με την αμμοδιανομή έγινε βελτίωση της πυκνότητας, της ποιότητας και της υγιεινής κατάστασης του χλοοτάπητα αλλά και της αναβλάστησης και ανανέωσής του.


Τέλος, με την επισπορά πραγματοποιήθηκε συμπλήρωση του χλοοτάπητα με σπόρο γρασιδιού για την εξάλειψη των κενών και τη μείωση των ανεπιθύμητων ζιζανίων.
Επιπροσθέτως, μετά από τον ετήσιο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από την αρμόδια επιτροπή ελέγχου των αθλητικών εγκαταστάσεων της Σίφνου και σύμφωνα με τις παρατηρήσεις οι οποίες έγιναν, προκειμένου και φέτος να δοθεί η σχετική άδεια λειτουργίας του γηπέδου, έγινε κατασκευή τοιχίου για την προστασία των κερκίδων και διαμόρφωση του χώρου εισόδου στο γήπεδο με έτοιμο σκυρόδεμα.

Το Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου, μετά από αυτές τις εργασίες είναι κατάλληλο και φέτος να φιλοξενήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τόσο της ανδρικής ομάδας του Πανσιφναϊκού όσο και των Ακαδημιών της ομάδας, μιας και από τη φετινή χρονιά η Κ-14 και η Κ-16 συμμετέχουν στο Πανκυκλαδικό πρωτάθλημα.

 

Ο Δήμαρχος Σίφνου
Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos