Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

19 Οκτωβρίου 2016 11:53

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:


1. Λήψη απόφασης επί των Προδικαστικών Προσφυγών των εταιρειών «ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.» και της Κοινοπραξίας «ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Α.Ε. – ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Α.Ε. – ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.» κατά της υπ’ αριθμ. 534/2016 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου , που αφορά την «Παροχή υπηρεσιών καθημερινής διαχείρισης, λειτουργίας και συντήρησης του έργου : Ύδρευση Ρόδου από το φράγμα Γαδουρά».

2. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας του έργου: «Επεμβάσεις αποκατάστασης επαρχιακού οδικού δικτύου Λάερμα - Προφύλια».

3. Λήψη απόφασης επί της Ορθής Επανάληψης της εισήγησης πρακτικών δημοπρασίας του έργου: «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου Κατταβιά – Μεσαναγρός - Αρνίθα».

4. Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Οδοποιϊα Φαρμακονησίου».

5. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) του έργου: «Αποκατάσταση Κακοτεχνιών στο 2ο Γυμνάσιο Κω».

6. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.) και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Κατασκευή στηθαίων ασφαλείας, διαγραμμίσεις, τοποθετήσεις ανακλαστήρων οδοστρώματος κλπ. για τα νησιά της Π.Ε. Δωδεκανήσου».

7. Τροποποίηση μελέτης, έγκριση 3ου Α.Π.Ε. και 3ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. και χορήγηση 4ης παράτασης των εργασιών του έργου: «Βελτίωση υφιστάμενης οδού από Ανάληψη έως Βαθύ Δήμου Αστυπάλαιας».

8. Έγκριση χρηματοδότησης σύνδεσης με το δίκτυο Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΡ), του έργου «4ο Γενικό Λύκειο Πόλεως Ρόδου (Ροδοπούλα)».

9. Λήψη απόφασης επί της Γνωμοδότησης αρμόδιας επιτροπής για την ‘’Προμήθεια Ανελκυστήρα Κλιμακοστασίου με Πλατφόρμα Επιβίβασης Αμαξιδίων ΑΜΕΑ’’ -Παράδοση ειδών.

10. Λήψη απόφασης επί των προδικαστικών προσφυγών του ανοικτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την μεταφορά μαθητών Α΄ θμιας και Β΄ θμιας Εκπαίδευσης σε σχολικές μονάδες χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Κυκλάδων για το σχολικό έτος 2016-2017.

11. Έγκριση πρακτικού καταλληλότητας ακινήτου για την μίσθωση αποθήκης για τις ανάγκες του προγράμματος Δακοκτονίας.

12. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης 1ου σταδίου ανοικτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Δωδεκανήσου σχολικού έτους 2016-2017.

13. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης προσφορών του πρόχειρου διαγωνισμού για την «Κάλυψη δρομολογίων μεταφοράς μαθητών Ρομά σε σχολεία της πόλης Ρόδου σχολικής περιόδου 2016-2017».

14. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης τεχνικών προσφορών του πρόχειρου διαγωνισμού για την «Επικοινωνιακή Στρατηγική, την Προβολή και Ανάδειξη των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου».

15. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης προσφορών του πρόχειρου διαγωνισμού για την «Κατασκευή περιπτέρου Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην έκθεση WORLD TRAVEL MARKET του Λονδίνου».

16. Έγκριση πρακτικού ενστάσεων του πρόχειρου διαγωνισμού για την Έκδοση Λευκώματος για την προώθηση της ενότητας των δυο εκκλησιών, Ορθόδοξης και Καθολικής και για την επαφή της Δυτικής και Ανατολικής Χριστιανοσύνης.

17. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης 1ου σταδίου ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για προμήθεια α) Η/Υ, Εκτυπωτών κ.λ.π. β) Λογισμικού γ) Ειδικού λογισμικού για κινητή μονάδα ΚΤΕΟ για Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου.

18. Έγκριση πόσου 6.110,00 € για απαιτουμένη μεγαλύτερη ποσότητα γραφικής ύλης - μελανιών ποσοστού έως 30% του διαγωνισμού «Γραφικής ύλης και μελανιών (μη ανακυκλωμένων) της Περ. Ενότητας Ρόδου έτους 2016».

19. Έγκριση και δέσμευση ποσών για δαπάνες 2016 Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

20. Έγκριση και δέσμευση ποσών για δαπάνες 2016 Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων .

21. Τροποποίηση Προϋπολογισμού Κυκλάδων Οικονομικού έτους 2016.

22. Έγκριση δαπανών έργων και έγκριση ανάληψης πολυετούς υποχρεώσεων έργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

23. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για τον εκ νέου υπολογισμό του Φ.Π.Α. σε δαπάνες και έργα, Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

24. Έγκριση Αχρεωστήτως Εισπραχθέντων, Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

25. Επιδόματα Γονικής Μέριμνας σχολικού έτους 2015 – 2016, Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

26 Ένταξη σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας στο εταιρικό πακέτο.

27 Έγκριση διαφόρων δαπανών – διάθεσης πιστώσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

28 Έγκριση ανάθεσης για την δράση των συνοδευτικών μέτρων του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ για την κοινωνική σύμπραξη 54 Καλύμνου-Καρπάθου.

29. Έγκριση Δράσεων Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

30. Έγκριση Δράσεων Αθλητισμού – Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

31. Έγκριση Τροποποιήσεων - Ανακλήσεων Δράσεων, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

32. Ορθή Επανάληψη Αποφάσεων Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

33. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ. Περιφερειάρχη.

34. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ.κ. Αντιπεριφερειαρχών.

35. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ.κ. Περιφερειακών Συμβούλων.

36. Έγκριση μετακίνησης της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κας Παπαβασιλείου Μαριέτας στο εξωτερικό.

Ο Πρόεδρος

Φιλήμων Γ. Ζαννετίδης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos