Η Κατερίνα Μονογυιού στα εγκαίνια του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Σίφνου

30 Οκτωβρίου 2016 21:08

Η δραστήρια και «πανταχού παρούσα» πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κυκλάδων κα. Κατερίνα Μονογυιού, παραβρέθηκε την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, στα επίσημα εγκαίνια ενός σημαντικότατου εκπαιδευτικού έργου πνοής για τη μαθητική κοινότητα, στο νησί της Σίφνου.

Πρόκειται για το νέο, ολοκαίνουριο και απόλυτα σύγχρονο για την κάλυψη των τρεχουσών και μελλοντικών εκπαιδευτικών αναγκών, Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Σίφνου, η κατασκευή του οποίου πραγματοποιήθηκε με κονδύλια του ΕΣΠΑ και χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες πολλών φορέων όπως της Εκκλησίας, της Πολιτείας, του Δήμου Σίφνου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η κα. Μονογυιού, μια νεαρή και αεικίνητη πολιτευτής, ενεργητικότατη πάνω σε θέματα δημόσιας ωφέλειας που αφορούν τη νεολαία, δεν θα μπορούσε να λείπει από την υλοποίηση ενός εκπαιδευτικού «ονείρου», ενός σχολείου – κοσμήματος προς όφελος της γνώσης και πάνω απ΄όλα των παιδιών αλλά και της εκπαιδευτικής κοινότητας της Σίφνου.

Το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο βρίσκεται στην περιοχή των Φυρογείων και τα εγκαίνιά του τελέστηκαν από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου & Σίφνου κ.κ Δωρόθεο Β΄, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Σίφνου κ. Α. Μπαμπούνη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Σίφνο, η κα. Μονογυιού συναντήθηκε επίσης με μέλη της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Σίφνου και συνομίλησε μαζί τους για θέματα που αφορούν το νησί.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos