Επιστολή διαμαρτυρίας προς την αεροπορική εταιρία SkyExpress

31 Οκτωβρίου 2016 14:44

Αξιότιμοι κύριοι,

Το τελευταίο 24ωρο έγινα δέκτης παραπόνων και έντονων διαμαρτυριών από το σύνολο των φορέων και των επαγγελματικών συλλόγων της Σύρου, εξαιτίας της επιλογής σας να τροποποιήσετε τις πέντε από τις έξι πρωινές εβδομαδιαίως πτήσεις από και προς τη Σύρο, σε μεσημβρινές.

Η επιλογή σας αυτή δεν εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να έλθει ή να αναχωρήσει από τη Σύρο και ουσιαστικά "ακυρώνει" την αεροπορική σύνδεση της Πρωτεύουσας των Κυκλάδων και έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την Αθήνα.

Είναι απολύτως βέβαιο ότι η επιλογή σας αυτή θα οδηγήσει σε απαξίωση των αεροπορικών δρομολογίων καθόσον αυτά έχουν αξία υπό την προϋπόθεση ότι εξυπηρετούν τους επιβάτες και δη τους επιχειρηματίες, τους δικηγόρους, τους εμπορικούς αντιπροσώπους, τους συναλλασσόμενους με Δημόσιες Υπηρεσίες και γενικά όλους όσοι χρησιμοποιούν το αεροπλάνο ως μέσο ταχείας μεταφοράς για την εξοικονόμηση χρόνου, τις πρωινές ώρες, δεδομένου ότι δε συντρέχει ουσιαστικά λόγος ο ταξιδιώτης από και προς τη Σύρο να φθάνει στον προορισμό του ώρες κατά τις οποίες Δημόσιες Υπηρεσίες, Δικαστήρια και Επιχειρήσεις είναι κλειστές και ως εκ τούτου υποχρεώνεται να διανυκτερεύσει.

Κατόπιν τούτων, θέλω να πιστεύω ότι θα λάβετε υπόψη την αναγκαιότητα να είναι χρήσιμη η αεροπορική σύνδεση του εμπορικού και διοικητικού κέντρου της έδρας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την Αθήνα και ότι θα επαναφέρετε τις ώρες των δρομολογίων στην προτέρα κατάσταση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των νησιωτών και των επισκεπτών της Σύρου.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos