Πολιτικός σχολιασμός από την πολιτευτή των Κυκλάδων Βιργινία Μπαϊμπά

01 Νοεμβρίου 2016 18:52

Και ενώ η χώρα προσπαθεί καθημερινά να ανακάμψει, ο κ. Παππάς προσπαθεί μάταια να μας πείσει πως τα ζαρζαβατικά της Βενεζουέλας είναι νοστιμότερα. Μα στ’ αλήθεια ποιον νομίζουν πως κοροϊδεύουν;


Ενώ μετράμε ήδη 22 μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τίποτα στην κοινωνία μας δεν έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Αντίθετα, το επίπεδο διαβίωσης των Ελλήνων εξαθλιώνεται. Ήδη το 28,1% των καταστηματαρχών οδηγήθηκε στο κλείσιμο των επιχειρήσεων τους, αφού δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Μεγάλες επιχειρήσεις «μετακομίζουν» σε χώρες με ευνοϊκότερη φορολογία, προκειμένου ν α παραμείνουν υγιείς & ανταγωνιστικές. Πρόσφατο παράδειγμα το εργοστάσιο της Pepsico-ΗΒΗ, όπου μετά από 18 χρόνια κατεβάζει ρολά.

Το ίδιο σκηνικό και στον τομέα του τουρισμού. Είμαστε ο μοναδικός προορισμός, μαζί με την Τουρκία (!), που το 2016 καταγράψαμε μείωση στα τουριστικά έσοδα. Οι απώλειες για την εθνική οικονομία ξεπερνούν τα 750 εκατ. € σε επίπεδο οκταμήνου, με μοναδικό χαμένο τον Έλληνα φορολογούμενο.

Και ενώ ο εργαζόμενος-επιχειρηματίας-συνταξιούχος θα προσπαθήσει κ αυτόν τον μήνα να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, η κυβέρνηση θα ψηφίζει αντισυνταγματικούς νόμους, προκειμένου να ξεχνάμε τα αυτονόητα.
Μα στ’ αλήθεια ποιον νομίζουν πως κοροϊδεύουν;

Βιργινία Μπαϊμπά
Πολιτευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos