Αναστέλλεται, αύριο Τρίτη, η λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

14 Νοεμβρίου 2016 19:18

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τραγική υποστελέχωση των υπηρεσιών της

Παρά το γεγονός ότι, το περασμένο Σάββατο, στην εναρκτήρια τελετή του ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τέως Υπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής εξήγγειλε την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε προσλήψεις προσωπικού στους Δήμους και τις Περιφέρειες Νοτίου και Βορείου Αιγαίου, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε σήμερα, Δευτέρα , την απόφαση αναστολής λειτουργίας των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αύριο Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016.

Ο Περιφερειάρχης, προχώρησε στην εκτέλεση της, από 14ης Οκτωβρίου 2016, απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα «Τα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου», δεδομένου του ότι με τον σημερινό αριθμό εργαζομένων, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου δεν δύνανται να ανταποκριθούν ικανοποιητικά και με επάρκεια στις λειτουργίες που προβλέπονται εκ του καταστατικού τους ρόλου.

Τα κενά που έχουν καταγραφεί ανέρχονται στον αριθμό των 250 υπαλλήλων και οι αλλεπάλληλες επαφές του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, είχαν στόχο την κάλυψη του κατά το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού κενών θέσεων εργαζομένων.

Παράλληλα, στις επαφές του ο κ. Χατζημάρκος είχε θέσει μετ' επιτάσεως και την ανάγκη στελέχωσης των δήμων του Νοτίου Αιγαίου και κυρίως των μικρότερων νησιών, η υποστελέχωση των οποίων έχει αρνητικό αντίκτυπο και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, καθώς η υλοποίηση ενός σημαντικού μέρους από το έργο της Περιφέρειας, περνά μέσα από τους δήμους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos