ο Νότιο Αιγαίο «κατακτά» τις τουριστικές αγορές τις Ευρώπης

18 Μαρτίου 2017 00:57

-Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα νησιά της Περιφέρειας και στην Salon Mondial du Tourisme στο Παρίσι!


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις στις τουριστικές αγορές της Ευρώπης. Έχοντας ήδη αφήσει το αυθεντικό, νησιωτικό της στίγμα στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις στο Λονδίνο, το Βερολίνο και τη Μόσχα, η ΠΝΑΙ κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και στην Salon Mondial du Tourisme, που πραγματοποιείται στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο εκθεσιακό κέντρο Porte De Versailles το διάστημα από Πέμπτη 16 έως και Κυριακή 19 Μαρτίου 2017.
Το περίπτερο της Περιφέρειας συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών, ενώ τα μηνύματα για τα νησιά μας είναι θετικά και από τη συγκεκριμένη τουριστική αγορά, η οποία αποτελεί «σταθερή δύναμη».
Με την ΠΝΑΙ συμμετέχουν στην Salon Mondial du Tourisme η Κέα, η Πάρος, η Φολέγανδρος, η Αμοργός, η Τήνος, η Μήλος, η Σύρος, η Νάξος, η Άνδρος, η Σαντορίνη και η Αντίπαρος από τις Κυκλάδες, καθώς επίσης η Ρόδος, η Πάτμος, η Σύμη, η Κάλυμνος και η Λέρος από τα Δωδεκάνησα.

Συμμετοχή στην 1η “Mediterranean Panorama”
Παράλληλα με το Παρίσι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα πάρει μέρος στη διεθνή τουριστική έκθεση Mediterranean Panorama στη Στοκχόλμη της Σουηδίας (18 και 19 Μαρτίου 2017). Η 1η “Mediterranean Panorama” αποτελεί τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού στη Σουηδία, η οποία ενσωματώνει και εξελίσσει την έκθεση “Grekland Panorama”, με κεντρικό πυλώνα προβολής την Ελλάδα.
Στο Περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην 1η “Mediterranean Panorama” θα φιλοξενούνται η Ρόδος, η Κάρπαθος, η Νίσυρος, η Λέρος και η Κάλυμνος από τα Δωδεκάνησα, καθώς επίσης η Φολέγανδρος, η Αμοργός, η Τήνος, η Μήλος και η Αντίπαρος από τις Κυκλάδες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos