Συνάντηση Δημάρχου Μυκόνου με την ΥΠΑ Μυκόνου

21 Απριλίου 2017 19:57

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς πραγματοποίησε επιτόπια επίσκεψη στον Πύργο Ελέγχου του αερολιμένα Μυκόνου.

Περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πύργου Ελέγχου και μίλησε με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας για το δύσκολο έργο που φέρνουν εις πέρας κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς η τραγική υποστελέχωση δυσχεραίνει δραματικά το έργο τους, σε συνδυασμό με το γεγονός, ότι οι πτήσεις έχουν αυξηθεί θεαματικά την τελευταία τριετία.

Ενημερώθηκε πλήρως για τα προβλήματα και τις αναγκαίες αναβαθμίσεις που έχουν δρομολογηθεί καθώς και για τη συνεργασία με τη Fraport τη νέα διαχειρίστρια του αεροδρομίου.
Ο Δήμαρχος Μυκόνου δήλωσε πως στόχος είναι η ομαλή μετάβαση στην 24ωρη λειτουργία του αερολιμένα, που ωστόσο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, δίχως την απαραίτητη στελέχωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Επίσης, σημείωσε πως οι εγκαταστάσεις και τα ηλεκτρονικά συστήματα χρήζουν άμεσης αναβάθμισης.

Στη συνάντηση τον συνόδευαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιλτιάδης Ατζαμόγλου και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Νικόλας Γκέλος.

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos