Κατασκευή Γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Καμίνια της Σύρου, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

09 Μαϊος 2017 14:42

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων της ΠΝΑΙ, για την ενίσχυση και βελτίωση των αθλητικών υποδομών στα νησιά

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ικανοποιώντας το αίτημα της τοπικής κοινωνίας, στο πλαίσιο των παρεμβάσεών της για την ενίσχυση και βελτίωση των αθλητικών υποδομών στα νησιά, προχωρά στην κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Καμίνια, στην Ερμούπολη της Σύρου, η οποία σήμερα δεν διαθέτει χώρο άθλησης.

Το έργο «Κατασκευή Γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Καμίνια» χρηματοδοτείται και υλοποιείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μετά από Διαβαθμιδική Σύμβαση που υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης κ. Γιώργος Μαραγκός, με την οποία ο Δήμος εκχωρεί στην Περιφέρεια την αρμοδιότητα υλοποίησης του έργου.

Με βάση τα προβλεπόμενα από την Διαβαθμιδική Σύμβαση, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία χρηματοδοτεί το έργο με το ποσό των 170.000 ευρώ, αναλαμβάνει την εκπόνηση της μελέτης, την λήψη των απαιτούμενων χρηματοδοτήσεων, τη δημοπράτηση, την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης και την επίβλεψη κατασκευής του έργου. Η χρηματοδότηση καλύπτει την κατασκευή του γηπέδου, την δαπάνη σύνδεσής του με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας και γενικά κάθε δαπάνη ώστε αυτό να καταστεί λειτουργικό.
Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης αναλαμβάνει την αρμοδιότητα συντήρησης και διαχείρισης της αθλητικής εγκατάστασης.

Τo έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos