Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος την Παρασκευή 2/6/2017* σε όλα τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

02 Ιουνίου 2017 14:48

Σήμερα 2 Ιουνίου 2017 γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος μια ημέρα που μας ζητείται να θυμηθούμε ότι είμαστε φιλοξενούμενοι στον πλανήτη γη και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στο Περιβάλλον και στις νέες γενιές ώστε να μπορέσουν να ζήσουν και αυτές σε ένα υγιές και φιλόξενο οικοσύστημα.

Έτσι λοιπόν το Περιφερειακό Φυτώριο Ν. Αιγαίου σε συνεργασία με την Δ/νση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου διοργανώνει παράλληλες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος την Παρασκευή 2/6/2017* σε όλα τα νησιά της Περιφέρειας με τίτλο : «Η Γη είναι στα χέρια σου»

Στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου, η ημέρα εορτάστηκε σήμερα 2.6.17 με την διανομή καλλωπιστικών, αρωματικών φυτών και εντύπων στα παιδιά των σχολείων της Πάρου και της Αντιπάρου, γιορτάζοντας και ενημερώνοντας τα για την σημασία της Ημέρας και τι μπορούμε να πράξουμε για την προστασία του Περιβάλλοντος μας.

* Η επίσημη Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος είναι η 5 Ιουνίου αλλά λόγω της αργίας του Αγ. Πνεύματος την γιορτάσαμε στις 2 Ιουνίου 2017





Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos