Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου

12 Ιουνίου 2017 18:44

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε να προσέλθετε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα λάβει χώρα στο δημαρχιακό κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ.), την 16η Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης, σε καθένα από τα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως :

ΘΕΜΑ 1ο:

Έγκριση έκθεσης Οικονομικής Επιτροπής αναφορικά με τα στοιχεία εσόδων και εξόδων του Δήμου Τήνου για το Α΄ τρίμηνο 2017.
Εισηγήτρια : Ε. Αλοιμόνου

ΘΕΜΑ 2ο:

Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Τήνου και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος, οικον. Έτους 2017.
Εισηγήτρια : Ε. Αλοιμόνου

ΘΕΜΑ 3ο:

Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Ιδρύματος με την επωνυμία «Μουσείο Κώστας Τσόκλης».
Εισηγητής : Ι. Σιώτος

ΘΕΜΑ 4ο:

Παρουσίαση και έγκριση του «MARKETING PLAN Tουριστικού Προϊόντος Δήμου Τήνου». Εισηγήτρια: Α. Δεληγιάννη.

ΘΕΜΑ 5ο:

Έγκριση της με αριθ. 8/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Δημοτικό Νομικό Πρόσωπο Δήμου Τήνου» περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. Έτους 2017.
Εισηγητής : Κ. Ψάρρος

ΘΕΜΑ 6ο:

Έγκριση της με αριθ. 7/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Ιερού Ιδρύματος Αγίας Τριάδος Γύρλας περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. Έτους 2017. Εισηγητής : Ε. Σημαντήρης

ΘΕΜΑ 7ο:

Ανανέωση άδειας μουσικών οργάνων και παράταση ωρών λειτουργίας της επιχείρησης: «Παραδοσιακό καφενείο – Παντοπωλείο» του Δελατόλα Ελευθερίου του Αγάπητου, που βρίσκεται στον οικισμό Αγάπη της Τ. Κ. Αγάπης.
Εισηγήτρια. Α. Δεληγιάννη

ΘΕΜΑ 8ο:

Λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση με το Παντηνιακό Αθλητικό Σωματείο Τήνου του ποδοσφαιρικού τουρνουά «Tinos Cup 2017» και ψήφιση σχετικής πίστωσης. Εισηγητής : Ι. Σιώτος

ΘΕΜΑ 9ο:
Έγκριση της μελέτης του έργου : «Προμήθεια και Εγκατάσταση βασικού Ιατρικού εξοπλισμού της ενταγμένης πράξης με τίτλο : «Κέντρο Σίτισης και Παροχής Βασικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Ευπαθών Ομάδων πληθυσμού στην Τήνο».
Εισηγητής : Ι. Σιώτος

Ανακοίνωση εγγράφων αναφορών και αιτήσεων
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΩΤΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos