Σειρά επαφών της Αντιπεριφερειάρχη Μ. Παπαβασιλείου στην Τήνο

02 Αυγούστου 2017 11:46

Την Τήνο επισκέφθηκε την Τρίτη η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου όπου είχε σειρά επαφών με φορείς του νησιού.

Την Αντιπεριφερειάρχη υποδέχθηκε ο έπαρχος Τήνου κ. Ιωάννης Γιαγιάς και τη συνόδευσε στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας, όπου παρακολούθησαν την Ιερή Ακολουθία. Στη συνέχεια η κ. Παπαβασιλείου και ο κ. Γιαγιάς είχαν συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου-Τήνου-Μυκόνου Δωρόθεο, με τον οποίο συνομίλησαν για θέματα που απασχολούν το νησί ενώ ανέλυσαν και τις προοπτικές ανάπτυξης και ενίσχυσης του θρησκευτικού τουρισμού.

Αργότερα την ίδια μέρα η κ. Παπαβασιλείου συμμετείχε σε σύσκεψη στο Δήμο Τήνου με τον πρόξενο Καναδά στην Ελλάδα, Keith Morrill, τον Έπαρχο κ. Γιαγιά, την αντιδήμαρχο τουρισμού, Νατάσα Δεληγιάννη, τον αντιδήμαρχο ύδρευσης και αποχέτευσης, Κωνσταντίνο Βιδάλη και την υπεύθυνη Πολιτικών και Δημοσίων Υποθέσεων & της Υπηρεσίας Εξωτερικής Πολιτικής και Διπλωματίας, Ζωή Δελήμπαση. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η σύμπραξη για την προώθηση της Τήνου στην καναδική τουριστική αγορά.

Η κ. Παπαβασιλείου δήλωσε ανοιχτή στη συνεργασία, τονίζοντας ότι αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το άνοιγμα των νέων τουριστικών αγορών. Εμφανίσθηκε δε αισιόδοξη ότι με το συντονισμό όλων των συμβαλλόμενων μερών, μπορεί να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos