Συναντήσεις Δημάρχου Μυκόνου με αστυνομία κια λιμεναρχείο

08 Αυγούστου 2017 18:07

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς συνάντησε σήμερα τους Διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος και του Λιμεναρχείου Μυκόνου, στα πλαίσια των τακτικών συντονιστικών συναντήσεών τους.

Βασικό θέμα υπήρξε ο συντονισμός και η συνεργασία, ενόψει και της κορύφωσης της τουριστικής σεζόν. Αιτήθηκε από τους Διοικητές τις συχνότερες περιπολίες των οργάνων και την αναδιοργάνωση των βαρδιών, προκειμένου αυτές να λειτουργήσουν αποτρεπτικά και αν χρειαστεί κατασταλτικά. Τους ενημέρωσε, ότι έχει αιτηθεί σε συνεννόηση με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο αστυνομικό προσωπικό τις αμέσως επόμενες μέρες και δεσμεύτηκε πως θα εξασφαλιστεί η δωρεάν διαμονή τους.

Οι Διοικητές τον ενημέρωσαν αναλυτικά για τα περιστατικά που χειρίζονται και σε ποιες ενέργειες έχουν ήδη προβεί, καθώς και για τον άμεσο σχεδιασμό για το υπόλοιπο της υψηλής τουριστικής περιόδου.
Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μυκόνου, παρέστησαν και οι Αντιδήμαρχοι κ. Νικόλας Γκέλος, κ. Λάμπρος Παναγιωτακόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Τόνια Ανδρόνικου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μυκονίων κ. Δημήτρης Λαζαρίδης.

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos