Ανακοίνωση σχετικά με τη ρύθμιση οφειλών από το Δήμο Τήνου

18 Αυγούστου 2017 16:44

Ο Δήμος Τήνου, στα πλαίσια των διατάξεων του άρθρου 52 του Ν. 4483/2017 (ΦΕΚ 107/31-07-2017 τεύχος Α') «Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) - Ρυθμίσεις σχετικές με την οργάνωση,τη λειτουργία, τα οικονομικά και το προσωπικό των Ο.Τ.Α. - Ευρωπαϊκοί Όμιλοι Εδαφικής Συνεργασίας - Μητρώο Πολιτών και άλλες διατάξεις», ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που θα έχουν βεβαιωθεί έως τις 30.09.2017. Στη ρύθμιση αυτή υπάγονται οφειλές τόσο προς τους Δήμους όσο και προς τα Νομικά Πρόσωπα αυτού.

Στον ανωτέρω Νόμο, ως προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση ορίζεται η 30.11.2017.
Οι οφειλές δύνανται να καταβληθούν εφάπαξ ή σε μηνιαίες δόσεις με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής καθώς και από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους που τις επιβαρύνουν.

Για την υπαγωγή στη ρύθμιση πρέπει να καταβληθεί η πρώτη δόση εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση. Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επομένων μηνών από την ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση.

Το ελάχιστο ποσό μηνιαίας δόσης της ρύθμισης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των είκοσι (20) ευρώ και ο ανώτερος αριθμός δόσεων δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος από εκατό (100).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου μας (Υπεύθυνοι Επικοινωνίας: κ. Τριανταφύλλου Κωνσταντίνα, τηλ. 22833-60118, κ. Καλογεράκης Δημήτρης, τηλ. 22833-60136)

Ο Δήμαρχος Τήνου

ΣΙΜΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ
Share:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos