Παρουσίαση για τη μελέτη «¨Μελέτη Πλαισίου Έργων Ανάπτυξης Λιμένα Νάξου»

05 Σεπτεμβρίου 2017 15:31

O Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου, Νικόλαος Σέργης, σας προσκαλούν σε συνάντηση, για ενημέρωση – συζήτηση σχετικά με την εκπόνηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού «Μελέτη Πλαισίου Έργων Ανάπτυξης Λιμένα Νάξου (Master Plan)».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Νάξου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 6/9/2017 και ώρα 13:00 μ.μ. , με εισηγητές τον κ. Αλβέρτο Παύλο Γιαμίν νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας CNWAY και τους συνεργάτες του.
Κατά τη δημόσια συζήτηση θα γίνει παρουσίαση του αντικειμένου της μελέτης και τα στάδια της, ώστε να διαμορφωθεί η μορφή που θα λάβει η λιμενική ζώνη.
Το σχέδιο στρατηγικής ανάπτυξης αποτελεί τμήμα ευρύτερης δράσης για το μέλλον της Νάξου, που στόχο έχει την αναβάθμιση του λιμένα και της χερσαίας ζώνης αυτού (από την Πορτάρα μέχρι τον Μετεωρολογικό Σταθμό), ώστε να καταστεί σύγχρονο και λειτουργικό και να αποτελέσει πόλο ανάπτυξης για τη Νάξο.
Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας στην συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων                        Ο Πρόεδρος του ΔΛΤΝάξου

Μανόλης Μαργαρίτης                                                      Νικόλαος Σέργης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos