Εθιμοτυπική συνάντηση Αν. Κυκλάδων με τον Διοικητή του Ναυστάθμου Σαλαμίνας

12 Σεπτεμβρίου 2017 14:55

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του, ο Διοικητής του Ναυστάθμου Σαλαμίνας Αρχιπλοίαρχος (Μ) κ. Γεώργιος Μπαμπλένης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Πολεμικής Ναυτικής Βάσης Αγκαθωπών Σύρου, Αντιπλοίαρχο (Μ) κ. Στυλιανό Χαραρά.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης οι διοικητές, ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για τις δραστηριότητες των μονάδων τους καθώς και το πλαίσιο συνεργασίας με την Αυτοδιοίκηση, με τον κ. Λεονταρίτη να τονίζει ότι θεσμικά η Περιφέρεια συνεργάζεται πάντα με τις Ένοπλες Δυνάμεις προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξήρε το σημαντικό ρόλο και την καθοριστική συμβολή των ενόπλων δυνάμεων στην ασφάλεια της πατρίδας μας, ευχήθηκε στους δύο Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού "καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους" και επισφράγισε την αγαστή συνεργασία τους για ζητήματα που συνδέονται με τις αρμοδιότητές του επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos