Το σχέδιο της κυβέρνησης για την υγεία στα νησιά παρουσίασε ο Πολάκης από τη Νάξο

07 Οκτωβρίου 2017 19:16

Το σχέδιο της κυβέρνησης στον τομέα της υγείας για τα νησιά του Αιγαίου παρουσίασε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης από τη Νάξο.

Ο κ. Πολάκης βρέθηκε στο νησί για τα εγκαίνια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου, όνειρο δεκαετιών των κατοίκων της περιοχής.

"Κοινωνικό αντιστάθμισμα" στα μνημόνια, οι παροχές στην υγεία

Στην ομιλία του ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στα μνημόνια και στην "ορατή έξοδο της χώρας από αυτά, του χρόνου το καλοκαίρι" αλλά και στο "κοινωνικό αντιστάθμισμα" που αφορά την υγεία.
"Μπήκαμε στα μνημόνια το 2010 γιατί η χώρα χρεοκόπησε για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι είχε χτιστεί ένα πελατειακό κράτος στη βάση της ψηφοθηρίας και ο άλλος ότι υπήρχε ένα κράτος που έγινε νόμος κίνησής του το μαύρο χρήμα και η παραοικονομία. Μόνο στο χώρο της υγείας κατασπαταλήθηκαν 85 δις ευρώ, δηλαδή το 1/4 του δημόσιου χρέους. Εμείς αναγκαστήκαμε να υπογράψουμε μια συμφωνία συμβιβασμού τον Ιούνιο του 2015 που είχε κακά μέτρα, αλλά δεσμευτήκαμε ότι το σημαντικότερο κοινωνικό αντιστάθμισμα που θα προσφέρουμε σε μια κοινωνία...

Διαβάστε και δείτε περισσότερσ εδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos