Βράβευση Δήμου ​Φολεγάνδρου στα Best City Awards 2017

11 Οκτωβρίου 2017 14:27

Στην καρδιά της φωτισμένης νυχτερινής Αθήνας, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου η μεγαλειώδης τελετή απονομής των Best City Awards 2017. Ενθουσιασμός και διάχυτο κλίμα γιορτής κατέκλυσε τους περίπου 250 εκπροσώπους Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στελέχη επιχειρήσεων, στη διάρκεια της βραδιάς απ' όπου αναδείχθηκαν οι ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες πόλεις της Ελλάδας.

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η υποψηφιότητα του Δήμου Φολεγάνδρου στα Best City Awards 2017 βραβεύθηκε με SILVER βραβείο, στην Ενότητα βράβευσης A1. Υποδομές & Αστική Ανάπλαση,στην κατηγορία A1.4. Έργα αποκατάστασης φυσικού περιβάλλοντος.

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω του online συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής και τα βραβεία προέκυψαν από τη βαθμολογία που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.
Η Τελετή Απονομής αποτελεί την κορύφωση των Best City Awards και είναι εξαιρετικά σημαντική βραδιά, καθώς επιβραβεύονται οι καλύτερες πρακτικές που καθιστούν τις πόλεις ευφυείς και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών τους

.Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα, μέλη Δ.Σ. των δήμων και κοινοτήτων,εκπρόσωποι από την Πολιτεία, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και δημοσιογράφοι από όλα τα Μ.Μ.Ε.Στην πιο λαμπερή βραδιά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με συναδέλφους και συνεργάτες γιορτάσαμε τη διάκρισή μας αλλά και μοιραστήκαμε την επιτυχία μας μαζί τους.

Το Δήμο Φολεγάνδρου εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος κ. Ευθαλία Παπαδοπούλου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos