Αισιοδοξία για την ολοκλήρωση των επενδυτικών προτάσεων για τη Σύρο

13 Οκτωβρίου 2017 13:52

Ολοκληρώθηκε χθες μια εβδομάδα σημαντικών διαβουλεύσεων της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου με υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη, προκειμένου να επιτευχθούν οι απαραίτητες νομοθετικές διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μεγάλης επενδυτικής πρότασης που αφορά στη δημιουργία κινηματογραφικής σχολής και μόνιμων studios οπτικοακουστικών παραγωγών στη Σύρο.

Οι συναντήσεις του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου και του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ελευθέριο Κρέτσο και την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά για τη συμπλήρωση του νομοθετικού πλαισίου της χώρας μας στον τομέα των ψηφιακών παραγωγών και την πλήρη εναρμόνισή του με το αντίστοιχο ευρωπαϊκό, σε φορολογικά κυρίως ζητήματα, ήταν ιδιαίτερα θετικές, με ευήκοους συνομιλητές.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σταθερή στις προτεραιότητές της, που αφορούν στην ολοκλήρωση των επενδυτικών προτάσεων με στόχο τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την αναπτυξιακή προοπτική του νησιού, θα συνεχίσει την ερχόμενη εβδομάδα τις επαφές της και για την ολοκλήρωση της πώλησης του Νεωρίου, θέμα υψίστης σημασίας στην ατζέντα της στρατηγικής της για τη ανάπτυξη της Σύρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos